23948sdkhjf
Del siden

Scanico A/S

Scanico A/S er en af de førende leverandører af højeffektive spiralsystemer - frysere, kølere og dampere/pasteurisatorer.

Scanico har leveret spiralsystemer til fødevareindustrien i mere end 20 år. Vi har altid prioriteret forskning og udviklingsaktiviteter højt for at finde de bedste løsninger til vores kunders behov. Vi investerer meget tid i at udvikle produkter og systemer af høj kvalitet, der forbedrer og supplerer vores kunders nuværende produktionssystemer. Vores teknologi tilføjer værdi til produktionsanlæg over hele verden.

Scanicos køle- og fryseløsninger er kendt og respekteret af fødevareproducenter over hele verden. Siden vi begyndte udviklingen og produktionen af rustfrit ståludstyr til fødevareindustrien i Aalborg, Danmark, har vi oplevet vækst fra år til år.

Scanico beskæftiger omkring 75 kompetente og erfarne mennesker. Et stort antal af vores medarbejdere har en højere teknisk uddannelse og/eller mange års relevant brancheerfaring, hvilket garanterer en høj grad af ekspertise inden for produkt- og procesudvikling.

Derudover har vi en erfaren stab af ingeniører, der tager sig af vores installation og eftersalgsservice over hele verden. Vores moderne it- og produktionsfaciliteter giver optimale betingelser for konstruktion og produktion af vores kvalitetsprodukter.

Scanico A/S
Gugvej 152C
9210 Aalborg SØ
Danmark
CVR nummer: DK32153372
P nummer: 1015276173
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.095