Kategorier
Indryk kompetence nu!

Det nye JUMO Engineering

Tilbydes
Oprettet
Udløber
16. juli 2016
Ved at samle disse erfaringer i den nye afdeling "JUMO Engineering", går firmaet et skridt videre på vejen fra at være komponentleverandør, til at blive leverandør af komplette løsninger.
Det nye Engineering team udvikler kundetilpassede applikationer for forskellige industrier som f.eks. føde- og drikkevarer, vand og spildevand, opvarmning og ventilation, farmaceutisk og kemisk industri samt det hastigt ekspanderende område indenfor vedvarende energi.
Billede: Selv komplekse applikationer som den viste temperatur- og ventilationsstyring i en maltovn er intet problem for JUMOs Engineering team.
Engineering teamets portefølje omfatter alt lige fra at udføre basale forundersøgelser og workshops, til udarbejdelse af specifikationer og end-to-end projektledelse. Holdet kan prale af omfattende erfaring indenfor PLC programmering, visualisering, og netværksteknologi.
Kunderne får applikationer der er udviklet og opbygget med baggrund i JUMO produkter. Dette skyldes at JUMOs produktsortiment allerede dækker hele kæden af løsningerne, fra sensorteknologi indenfor temperature, tryk, væske analyse og flow, og videre til de rigtige enheder til overvågning, styring, automatisering og dokumentering. Sortimentet omfatter også alle nødvendige aktuatorer såsom solid state relæer (SSR) og SCR power controllere. Dette betyder, at der kan skabes effektive løsninger, som er optimalt afstemt med hinanden – og alle fra samme service udbyder.
Applikationer sættes i drift on-site. Kunderne modtager omfattende produkt dokumentation og en skræddersyet betjeningsvejledning. Support og andre services såvel som specifik skoling runder leverancen af. Kunderne kan vælge kun at gennemføre enkelte dele af projektet eller det hele. JUMO Engineering arbejder nationalt såvel som internationalt.Udbyder
Jumo Måle- og Reguleringsteknik A/S
Theilgaards Torv 1E
4600 Køge
Danmark

Telefon: +45 46194666
Fax: +45 46194363


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.453