Specialister i Føde - og Drikkevarer processer

Tilbydes
Oprettet
Udløber
27. august 2021

Blanchering, skrælning, kogning, overtræk, destillation, afdampning, pasteurisering, dehydrering, ekstrudering, krympeemballering - damp spiller en rolle ved et stort antal næringsmiddel processer, fra tilberedning og forarbejdning til konservering og emballering.
•Meget få kendte mærker indenfor fødevareindustrien når forbrugeren uden at damp spiller en rolle i fremstillingen.
•Vores teknikere er eksperter i at kombinere vores produkter, med kendskab til produktionsprocesser og industristandarder, for at hjælpe fødevareproducenter og OEM´er indenfor følgende områder:
◦Højere produktionskapacitet
◦Pålidelighed og forhindring driftstop
◦Forbedring af produktkvalitet med mindre spild
◦Reduceret energiforbrug
◦Energiudnyttelse
◦Overholdelse af myndighedskrav og sundhed og sikkerhed, f.eks. 3-A, EHEDG, FDA, EU hygiejne

Se mere her
http://www.spiraxsarco.com/global/dk/Ind...




Udbyder
Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Danmark

Niels Valant
Telefon: +45 38104288
Fax: +45 38343858


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.239