23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Original udstyrsproducent (OEM) til Food & Beverage industrien

Udløber
4. november 2025

Som original udstyrsproducent har du ansvaret for at give kunderne de bedst mulige råd, når det gælder effektive rengørings- og desinfektionsudstyr de har købt. Optimale og vedvarende ydelser af udstyret afhænger af det endelige design og en egnet hygiejneprocedure. Et hygiejnisk design, der er foreneligt med rengørings- og desinfektionsmidler og den generelle evne til at rengøre udstyret, er faktorer som til syvende og sidst vil afgøre kundens accept og tilfredshed.

Samarbejde med internationale udstyrsproducenter og rådgivere er et vigtigt element for Ecolab, når det gælder udvikling og implementering af succesfulde rengøringsprogrammer. Ecolab samarbejder aktivt med originale udstyrsproducenter verden over, ved at give dem støtte og råd i forhold til designkriterier, forenelighed overfor rengørings- og desinfektionsmidler og ikke mindst korrekt anvendelse af disse. Vi leverer komponenter til automatiseret dosering, fordeling og lagring til at komplementere produktionsudstyret. Vi kan også udforme specifikke hygiejniske procedurer til at rengøre og desinficere bestemt typer af udstyr.
Et samarbejde med Ecolab giver en række konkrete og langvarige fordele, både for udstyrsproducenten og kunden, hvilket omfatter:

• Intern teknisk kapacitet og kundskab omkring materiale kompatibilitetslaboratorier
• Verdensomspændende service og support specialister
• Førende forsknings- og udviklingsgrupper samt faciliteter
• Grundig proceskendskab med mere end 80 års erfaring

Vi tilbyder dig den bedste ekspertise og avanceret teknologi, så vi sammen kan opnå de bedste resultater og en optimeret drift.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Ecolab ApS
Høffdingsvej 36
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56987819
P nummer: 1003119801

Kontaktperson

LH
Lars Houborg
TECHNICAL EXCELLENCE SPECIALIST, FOOD & BEVERAGE
+45 36 15 85 05 Lars.Houborg@ecolab.com

Send til en kollega

0.047