LEAN og KANBAN reoler til procesoptimering

Tilbydes
Oprettet
Udløber
17. august 2017

Rørreolsystemet giver 1000-vis af muligheder.

LEANreol, rørreol, ergonomisk reol, flowreol, kært barn har mange navne. Konceptet består af kraftige stålrør, beslag og tilbehør. Hermed kan der opbygges reoler, vogne, borde osv. hvor kun fantasien sætter grænsen.

I 35 år har dette system været benyttet til håndtering af en effektiv materialestyring. Med det kendte KAIZEN princip (forandring til det bedre) er vort rørreolsystem med til at forbedre effektiviteten i produktionen.

Om det er i automobil-, levnedsmiddel-, maskin- eller andre brancher, hjælper rørreolsystemet din virksomhed med at indføre LEAN princippet.

Ved at udnytte rørreolsystemets mange fordele, opstår en slank og velorganiseret produktion med meget korte reaktionstider og høj fleksibilitet.

Kvalitetsoptimering, omkostningsreducering samt tidsbesparelser er nogle af de konkurrencefordele, som systemet tilvejebringer.

Rørreolsystemet kan konstrueres og opbygges på stedet og tilpasses dine individuelle behov.

Udnyt dine og dine kollegaers praktiske erfaring til at finde svagheder i produktionen og løs selv problemet med rørreolsystemet.

Opbygningen af rørreolerne er kun forbundet med brug af få resourcer. Efter en kort introduktion i systemet, er enhver medarbejder klar til at konstruere og opbygge løsninger.

Vi kan selvfølgelig også levere nøglefærdige løsninger, og vi er til enhver tid behjælpelig med løsningsforslag, tegninger og tilbud.

Vi leverer i hele DK !

Se vor hjemmeside: LEAN produktionsudstyr
Udbyder
Jysk Lagerteknik ApS
Nørregade 36
7171 Uldum
Danmark

Palle Karlsen
Telefon: +45 30308501


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.16