AU i International Handel og Markedsføring - Afsætningsstrategi

I alt DKK 4.400 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Herning Kommune
Periode(r)

Med en akademiuddannelse i International handel og markedsføring får du en uddannelse, der er rettet mod jobfunktioner inden for salg og marketing – både nationalt og internationalt. Du får et internationalt udsyn, der sætter dig i stand til at analysere, planlægge og gennemføre forskellige salgs- og markedsføringsaktiviteter.
Du lærer om virksomhedens strategiske platform og planlægningsproces, ligesom du får viden om handel og markedsføring i Danmark såvel som på det globale marked.

Afsætningsstrategi
Modulet afsætningsstrategi er det første modul i uddannelsen AU International Handel og Markedsføring. Det giver 10 ECTS.

Afsætningsstrategi klæder dig på til at deltage professionelt i samarbejde om at udvikle en virksomheds forretningsstrategi.

Ud fra en vurdering af situationen i omverdenen – sammenholdt med de interne forhold – bliver du i stand til at foreslå ændringer af virksomhedens strategi.

Dermed kan du bidrage til at skabe vækst og styrke konkurrenceevnen. Du får f.eks. kendskab til en række afsætningsstrategiske metoder og modeller og de grundlæggende markedsføringsbegreber.

Undervisningen foregår onsdage kl. 17.45-21.00 på følgende dage
Onsdag d. 9. marts: Introduktion
Onsdag d. 16. marts
Onsdag d. 30 marts
Onsdag d. 13. april
Onsdag d. 20 april
Onsdag d. 27 april
Onsdag d. 4. maj
Onsdag d. 11. maj
Onsdag d. 18 maj
Onsdag d. 25 maj
Onsdag d. 1. juni
Onsdag d. 8. juni: Eksamen


Undervisningsadresse

Erhvervsakademi MidtVest, Gl. Landevej 2, 7400 Herning

Send til en kollega

0.18