Menu vejledning ved gæstebetjening

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Horsens Kommune
Periode(r)
29. maj 2017

31. maj 2017

Med viden om sensorik og de mest anvendte tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer kan deltageren sammensætte menuer ud fra virksomhedens sortiment. Deltageren kan tage hensyn til anledning, sundhed, diæter, kultur og religion ved sammensætning af menuer. Deltageren kan gæstebetjene ved menuvalg og anvende viden om smag og tilberedning af alle retter på menuen ved gæsteforklaring. Deltageren kan vejlede og betjene gæsten i valget af velegnede drikkevarer ved servering af alle dagens forskellige anretninger og måltider. Deltageren kan modtage og afgive ordre på bestillinger.

Undervisningsadresse

Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Erhverv
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Gitte K. Bekker
Telefon: +45 88163646
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.292