Kursus i intern audit - fødevaresikkerhed og -kvalitet
I alt DKK 6.800 ekskl. moms
Formål: At gøre deltagerne i stand til at gennemføre en objektiv audit i overensstemmelse med anerkendte fødevarestandarder
Målgruppe: Personer i fødevare-, emballage eller foderindustrien, der skal gennemføre interne audits på deres virksomhed i henhold til deres fødevaresikkerheds- og/eller kvalitetscertificering, f.eks BRC, IFS eller FSSC 22000.
Indhold: Deltagerne lærer at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på en intern audit, så det sikres at audit er effektiv og resultatskabende for virksomheden. Kurset tager udgangspunkt i de anerkendte fødevaresikkerheds- og kvalitetsstandarders krav til intern audit. Kurset fokuserer på praktiske øvelser, så deltagerne kan inddrage egne erfaringer.
Deltagerne lærer at planlægge og udarbejde skræddersyede tjeklister, og trænes i svære auditsituationer. Herunder trænes i auditteknikker (procesaudits, værdiskabende audits), auditors rolle under audit og effektiv spørgeteknik. Rapporteringsteknik gennemgås, så den bliver enkel og effektiv og i overensstemmelse med de kendte standarder.