Kategorier
Indryk kursus nu!

Coaching i kvalitetsarbejdet

I alt DKK 6.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Randers Kommune
Periode(r)
7. november 2016

8. november 2016
Brug coaching-teknikkerne til at få fat om de gode løsninger, de reelle problemstillinger og de reelle hindringer for blandt andet implementering. Du kan også bruge coaching-teknikkerne til at få de værdiskabende audit et trin videre ved en meget aktiv involvering af de auditerede, Involverende audits.

Beskrivelse:
Kurset har til formål at give dig kompetencer til og træning i at bruge coaching-teknikker i dagligdagen i en kvalitetsafdeling. Der laves under kurset coaching-øvelser med udgangspunkt i de aktuelle problemstillinger, som deltagerne har, således du ikke alene lærer en teknik, men også kommer hjem med ny inspiration til at imødegå dine udfordringer.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer, kvalitetsledere, kvalitetsassistenter, interne auditorer og HACCP-team-medlemmer. Vær opmærksom på, at der skal være minimum 4 deltagere på kurset.

Udbytte:
Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til coaching-teknikker og værktøjer, du kan bruge. Du vil have prøvet at udføre flere coaching-samtaler, hvor du har fået tilbagemelding på både din anvendelse af værktøjerne og om coachingen gav et løft for den coachede.
Under kurset vil du udarbejde din egen liste over spørgsmålstyper, der fungerer for dig. Du vil også have et råskema, der kan bruges i dit videre arbejde med coaching-samtaler.
Endelig vil du have lavet en Hvad-Hvorfor-Hvordan-plan og en Gameplan omkring din egen største udfordring.

Undervisningsadresse

QMS-kursuscenter,
Strømmen 32, 8960 Randers SØKontaktinformation
QMS-Consult
Randersvej 21
8870 Langå
Danmark

Pia Ipsen
Telefon: +45 20131754
Fax: +45 75530081


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.588