23948sdkhjf
Del siden
Kursus

HACCP - Refresher

I alt DKK 5.600 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

Udbytte

Efter kurset kan deltagerne og deres virksomheder demonstrere overfor eksterne og tredje parts auditorer, at HACCP-teamets viden om og forståelse af HACCP er blevet vedligeholdt og ajourført.

Deltagerprofil

HACCP-teamledere og -medlemmer, der skal have genopfrisket og ajourført deres HACCP-viden, men ikke har brug for at starte helt forfra på et fuldt HACCP-kursus, fordi de har arbejdet med HACCP gennem flere år og/eller deltaget på HACCP-kurser tidligere.

Underviser

Lone Sass Mortensen M.Sc. Food Science og lead assessor. Har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Indhold

Genopfriskning af HACCP-principperne

Opdatering - herunder nye begreber og tankegange:
• Standarder - FSSC 22000, BRC, IFS, ISO 22000 m.fl.
• PRP - basisprogrammer
• Input til risikofaktoranalysen
• Risikofaktoranalysen - risikofaktoridentifikation og -vurdering
• Acceptable niveauer
• Styrende foranstaltninger
• Operationelle basisprogrammer (OPRP'er)
• HACCP-plan - Kritiske styringspunkter (CCP'er)
• Verifikation og validering

For yderligere information kontakt

M.Sc. Food Science, Lone Sass Mortensen
Telefon: +45 72201483

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1002969019

Kontaktperson

FA
Fødevareteknologi Aarhus
Kontorelev
+45 72201900 foedevareteknologi@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Århus Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047