23948sdkhjf

Djurs Smede Service - referencer

Brabrand Mejeri, Arla Foods
- Vi har i hele perioden haft en fast smed tilknyttet værkstedet til varetagelse af diverse svejseopgaver i rustfrit stål, dels reparationer, dels mindre konstriktionsændringer, lige som den faste smed også har medvirket ved reparation og vedligeholdelse af maskiner og procesudstyr. Vi er fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde og forventer at fortsætte samarbejdet under fastmandsaftalen.

Ud over den fast tilknyttede smed har vi benyttet smede fra Djurs Smede Service i forbindelse med mindre projekter, samt service og reparationer på produktionsudstyret, herunder til at udføre service på sanitære ventiler i produktionen. Dette arbejde har i perioder involveret fra 8 – 10 mand, oftest på fredage og i weekender. Vi er også i denne forbindelse tilfredse med det udførte arbejde, lige som vi er tilfredse med at det altid har været muligt at rekvirere det nødvendige antal smede, siger værkstedsleder Helge Bolet.

Hoco, Arla Foods
- Jeg har i forbindelse med en delopgave til et større projekti ndlejet to montorer fra Djurs Smede Service i en periode på ca. 5 uger. Erfaringen med firmaet er, at der ydes en meget hurtig og flexibel service og at der følges op på tingene. Erfaringen med de to smede er, at de er vant til at færdes i mejerier, hvor hygiejnen og kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Begge er desuden meget imødekommende og selvstændige og klarer dermed selv en stor del af kontakten til produktionsafdelingerne vedr. planlagte driftstop etc. Alt i alt er jeg meget tilfreds med det udførte arbejde, fortæller projekleder Ole Sillasen.

Holstebro Mejeri, Arla Foods
- Vi har gentagende gange brugt Djurs smede service i forbindelse med diverse projekter samt service opgaver. Dette samarbejde er forløbet tilfredsstillende hver gang. Jeg vil også rose Djurs smede service for at udvise stor villighed med bemandingen hvis vi har manglet hurtig assistance, siger maskinmester Sune Mejer.

Høgelund mejeri, Arla Foods
- Jeg har brugt Djurs smede service i forbindelse med projektet her på Høgelund mejeri. Det har for det meste været gode og dygtige håndværkere, som vi er blevet tildelt, og hvis vi ikke har været tilfredse med dem, er de øjeblikkelig blevet udskiftet. Jeg har også oplevet en god service, med
hensyn til at levere arbejskraft med meget kort varsel, udtaler maskinmester erling Schmidt.

Johnson Controls Denmark
- Vi har haft et godt samarbejde med Djurs Smede Service, og vi har brugt Djurs Smede Service igennem en årrække, de har vist stort engagement for de krav som vi har stillet til dem, deres vikarer er vellidt blandt vores egne medarbejdere og de har levet op til de krav og kvalifikationer som vi har krævet, lyder det fra Niels Arne Busch, Johnson Controls Denmark.

Troldhede Mejeri, Arla Foods
Vedr. udført ventilstop vil jeg sige, at hvis vi får den samme stab af smede som sidste gang ved næste stop, vil vi være nået et langt skridt videre. Der var ingen af de smede, der ikke var fuldt engageret i det de havde med at gøre. Vi havde kun 2 stk. efterrep., 1 stk. modtryksventil der var samlet forkert og 1 stk. omslags-ventil, hvor en pakning ikke var skiftet. Alt i alt til UG. Om fast service vil jeg sige, at Flemming som person er nem at omgås. Han er en dygtig håndværker og påpeger jeg fejl bliver de rettet omgående, siger Niels Medom Madsen, Troldhede Mejeri.

Send til en kollega

0.031