23948sdkhjf

Gumlink indgår nyt samarbejde i Indien

Tyggegummi-fabrikken indgår joint venture i Indien med Kumar familien, som driver Candico India Ltd. - en af de største konfekture- og tyggegummivirksomheder i verden.
Joint venturet er et 50/50 ejet partnerskab med fokus på tyggegummi og gummibase.

Hver part indskyder kapital i det nye selskab Gum Pharma Pvt. Ltd.

Bestyrelsesformand i Gumlink A/S, Holger Bagger-Sørensen, udtaler:

- Vores strategi er at være en global spiller inden for tyggegummi via etablering af joint ventures, hvorigennem vi kan udnytte vores udviklings- og teknologikompetencer. Det seneste joint venture i Indien åbner store perspektiver for både Gumlink og Fertin Pharma.

Gum Pharma vil inden for det næste år opføre en ny, moderne tyggegummi- og konfekturefabrik efter GMP standard i Nagpur, Indien.

Indtil denne står færdig produceres i eksisterende faciliteter hos Candico India Ltd.

Også aktivitet til søsterselskab
Firmaet vil have fokus på udvikling, produktion og salg af gummibase og tyggegummi til primært det indiske marked, det sub-indiske kontinent og Sydøstasien.

Udover fokus på udvikling og produktion af sukkerfrit tyggegummi samt nutraceutisk tyggegummi og konfekture vil Gum Pharma også have kapacitet til at producere medicinsk tyggegummi og visse typer af medicinske konfekture produkter.

Det åbner vigtige muligheder for Gumlink A/S´ søsterselskab Fertin Pharma A/S.

Både Gumlink A/S og Fertin Pharma A/S vil derfor være involveret i aktiviteter via det nye joint venture.

Flere joint ventures
- Indien er et af de mest spændende emerging markets, hvor vi forventer interessante vækstrater de næste mange år. Det er derfor en glæde, at det er lykkedes os at indgå et partnerskab med Kumar familien, som er en meget respekteret og veletableret spiller på det indiske marked, siger Holger Bagger-Sørensen fra Gumlink.

Det nye indiske joint venture er det tredje joint venture i Gumlink / Bagger-Sørensen & Co. regi.

Udover det indiske joint venture er der vigtige joint ventures i Zimbabwe og i Tyrkiet i form af aftalen med Yildiz Holdings konfekturedivision.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078