23948sdkhjf

Nyheder fra Sanistål A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 5

Super stærke fittings effektiviserer produktionen

3. december 2020

Flere kunder efterspørger skæreringsfittings med en stærk og mere holdbar overflade - især værftsindustrien og producenter af maskiner. Bucher Municipal er en af de kunder, som er meget tilfredse med den høje kvalitet som Sanistål tilbyder.

Selected gør det nemt at vælge rigtigt

3. november 2020

Sanistål lancerer et nyt Selected-sortiment, som skal gøre det nemt for kunderne at træffe det rigtige produktvalg. Selected indeholder nøje udvalgte kvalitetsprodukter til den rigtige pris.

Stærkt samarbejde omkring industri VVS

27. oktober 2020

Lolks Industrial Services har valgt Sanistål som leverandør af industri VVS – her får de både adgang til et meget bredt sortiment, høj leveringssikkerhed og god sparring omkring deres projekter.

Ny, stor Sanistål butik i Søborg

7. oktober 2020

Butikken i Søborg har holdt flyttedag og byder velkommen i nye, lyse lokaler.

CRH Concrete forlænger samarbejdsaftale med Sanistål

18. september 2020

Samarbejdet med Sanistål har været med til at effektivisere forsyningskæden og indkøb af MRO-varer i CRH Concrete. Nu er samarbejdsaftalen forlænget, og ambitionen er at blive endnu mere effektiv.

Stærkt samarbejde om drikkevandstanke i XL-plastrør

4. juni 2020

Arkil valgte at samarbejde med Sanistål, da de skulle udskifte en gammel drikkevandstank i beton med XL-plastrør. Et udfordrende projekt, som krævede speciallavede løsninger.

Finsø A/S: Ny lagerstyring gør os mere effektive

26. marts 2020

Hverdagen er blevet nemmere og mere effektiv i Finsø A/S, siden virksomheden indførte Saniståls lagerstyringssystem EasySupply. Se videoen med direktør Finn Jørgensen, der fortæller om virksomhedens store udbytte af lagerstyringen.

Fiberline sparer 44% med ny lagerstyring

2. marts 2020

Siden Fiberline A/S fik Saniståls StockMaster-automater, er forbruget af værnemidler reduceret markant. Se videoen, hvor virksomheden fortæller, hvordan samarbejdet med Sanistål har gjort dem mere effektive.

Nedbring tyveri og svind: ny app holder styr på dit grej

27. juni 2019

Der forsvinder årligt værktøj og byggematerialer for millioner på danske byggepladser, hvor tyveri og svind er et udbredt problem. Men det kan snart være slut takket være det nye One-Key-sporingssystem fra værktøjsspecialisterne hos Milwaukee.

Ny lagerstyring reducerer vareforbruget med 20%

18. juni 2019

Ib Andresen Industri har opnået et imponerende fald på 20% efter implementeringen af to nye lagerstyringsløsninger i form af Saniståls StockMaster lagerautomater og kanban lagerstyringssystemet EasySupply.

Specialistviden i spil til DM i traktortræk

11. juni 2019

Med kompetent hjælp fra Saniståls produktspecialister har traktortræk-holdet, Team Gators, fået specialdesignet en tandrem, der ikke svigter, når hestekræfterne slippes løs. Nu er holdet klar til at give konkurrenterne baghjul til DM i traktortræk.

Bag lås og slå

7. juni 2019

Kender du Carl F Sikring? Vores fornemmeste opgave er at sikre alt byggeri fra den lille boligforening til det store sygehus. Individuelle løsninger og egen produktion af mekaniske låse er afdelingens speciale.

Radonsikring

4. juni 2019

Radon! Måske har nogle hørt om det, måske ikke. De færreste er klar over, at radon er farligt for vores indeklima.

StockMaster industriautomater bidrager til grøn strategi

4. juni 2019

FORCE Technology har fokus på bæredygtige tiltag - blandt andet at nedbringe virksomhedens forbrug af c-varer, hvor en StockMaster-lagerautomat er en central del af den grønne strategi.

CustomKit sparer kunderne for tid og besvær

29. maj 2019

I Sanistål pakker CustomKit-afdelingen kasser med bolte og værktøj tilpasset den enkelte kundes særlige opgave. Det sparer kunderne for arbejdstid og besvær.

Spar tid med Saniståls Energi- og Klimateam

29. maj 2019

Som kunde i Sanistål er det altid muligt at trække på Energi- og Klimateamet. Uanset om det er en ny varmepumpe, en ny gaskedel, et pillefyr, eller et nyt ventilations- eller klimaanlæg, stiller teamet sin ekspertise og vejledning til rådighed.

Adm. direktør Christian B. Lund, Nørresundby, fylder 60 år den 20. marts 2019.

18. marts 2019

Christian B. Lund har siden 2004 været adm. direktør for en af Danmarks største grossist- og servicevirksomheder, Sanistål A/S.

Digitale hængelåse sikrer pianoer til millioner

28. januar 2019

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium har i mange år haft problemer med unødvendig brug af deres bedste pianoer, hvilket slider og skader de fornemme og dyre instrumenter.

Udvid mulighederne med dørtelefoni fra Farfisa

20. november 2018

Skab mere tryghed for beboerne i opgangen med dørkaldeanlæg, og gør det samtidig lettere for beboerne at åbne døren for de rigtige gæster..

Ny forbrugsvarerserie: PRIMAX

7. november 2018

Se det nye Primax produktkatalog og få et overblik over de Primax varer, du kan finde i vores sortiment

Krydstogthavn fik stort besøg

8. august 2018

Krydstogthavnen i Skagen er vant til gæster fra hele verden, men en nat i juni var de besøgende på havnen alligevel en kende anderledes end sædvanligt.

Et stærkt samspil mellem produkt og teknologi

20. juni 2018

Lagerstyringen er blevet supereffektiv, efter Skyways Technics indførte Sanistål-konceptet StockMaster. Konceptet har givet store tidsbesparelser flere steder i virksomheden.

Brug kanban-princippet til at få styr på dit C-varelager

1. juni 2018

Hvis du har mistet overblikket over C-varelageret, så er der heldigvis en løsning til at skabe orden i kaos – endda én, der smitter positivt af på bundlinjen.

Få overblikket: Armeringsprodukter og services til dig

31. maj 2018

Hos Sanistål finder du ikke bare det brede produktprogram inden for armeringsstål. Du får også services, leveringsmuligheder og ikke mindst en særlig armeringsgruppe, der sikrer dig kompetent vejledning ift. dine indkøb.

Resultater per side:12244896
Side af 5

Fakta om Sanistål A/S

Adresse
Sanistål A/S
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96306000

Fax: +45 98132843

CVR nummer: DK42997811

P nummer: 1003072200

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Pedersen

Louise Langhave

Mette Degn
Afdeling: Kommunikation

Pia Anette Kristensen
Afdeling: Kommunikation

Send til en kollega

0.125