23948sdkhjf

Nyheder fra KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

KEN sigter mod kunder med behov for høj fødevaresikkerhed

23. september 2021

KEN begyndte at producere kartoffelskrællere i 1941. Siden har vi udvidet vores forretningsområder, og er i dag en international virksomhed, som leverer løsninger til bl.a. hospitaler, laboratorier, storkøkkener og fødevareindustrien.

Intelligent og bæredygtig vask med en KEN maskine

8. september 2021

KEN HYGIENE SYSTEMS har introduceret en ny Washer Disinfector, IQ10, der skal lette de daglige opgaver og arbejdsbyrder for fødevareindustrien. Maskinen fås i fire forskellige størrelser for at passe til kundernes behov.

KEN hjælper fiskeproducenter med at sikre høj hygiejne

25. august 2021

Fødevareproducenter konkurrerer i dag i et konkurrencepræget marked, hvor der kræves både høj kvalitet og fødevaresikkerhed fra forbrugerne. Det er således essentielt at eliminere krydskontaminering, som er kilde til fødevarebårne sygdomme.

KEN sikrer høj hygiejne med automatisk løsning

3. august 2021

KEN HYGIENE SYSTEMS i Brobyværk giver ikke op, før alle komponenterne i produktionslinjen er helt rene hos fødevareindustrien. Den danske virksomhed sælger ligeledes til hospitaler og laboratorier i hele verden.

KEN tilbyder vask, desinfektion og tørring i en proces

12. juli 2021

Hygiejne bliver i stigende omfang et kritisk fokusområde. Ikke mindst i fødevareindustrien. Hos KEN HYGIENE SYSTEMS er vi specialister i rengøring af kritisk procesudstyr i fødevarevirksomheder.

KEN sikrer et højt hygiejne niveau hos fødevareproducenter

25. juni 2021

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS tilbyder vi løsninger til fødevareindustrien, som matcher de høje krav, branchen stiller til hygiejne. Vi indarbejder løsningerne i jeres produktion, så vaskeprocessen bliver en naturlig og effektiv del af produktionsflowet.

Køleservice af høj kvalitet til storkøkkener

3. juni 2021

KEN Service er din landsdækkende servicepartner med mere end 40 teknikere, der dækker flere fagområder. Et af de områder vi dækker er køl, og vores køleteknikere klarer alle lovpligtige køleeftersyn, reparationer og montage af køle- og fryseanlæg.

Fokus på bæredygtighed og høj kvalitet hos KEN

28. maj 2021

KEN HYGIENE SYSTEMS tilbyder et bredt udvalg af vaskeanlæg, som lever op de strengeste krav indenfor fødevareindustrien. Vores løsninger garanterer en komplet vask og desinfektion af vores kunders kritiske procesudstyr.

Opnå en høj fødevaresikkerhed med en KEN maskine

28. april 2021

Det er vigtigt for fødevareproducenter at bevare en høj hygiejnesikkerhed, da et udbrud af fødevarebårne sygdomme kan skabe mistillid hos forbrugerne. Selvom udbrud af sygdomme er faldet de sidste 30 år, er bekymringen blandt forbrugerne steget.

KEN tilbyder mere end bare service

14. april 2021

KEN HYGIENE SYSTEMS har en stor og kompetent service organisation, hvor kunderne spiller en stor rolle. Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse og service både før, under og efter servicebesøget.

Intelligent og bæredygtig vask af kritisk procesudstyr

11. januar 2021

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S introducerer i disse dage vores nye multifleksible Eqipment Washer Disinfector IQ 10. KEN’s vaskeløsninger er igennem 75 år kendetegnet ved høj funktionalitet, robust Dansk kvalitet og effektiv udnyttelse af ressourcer.

KEN tilbyder gennemsigtighed og bæredygtig vask

25. november 2020

Fødevareindustrien domineres i øjeblikket af flere trends, heriblandet temaer som klimavenlighed, miljøvenlighed, bæredygtighed og gennemsigtighed.

Udfordringer i forarbejdningen af fisk

5. november 2020

I dag opererer fødevareproducenter i et konkurrencepræget marked, hvor kunder kræver produkter af høj kvalitet. Derudover har fødevaresikkerheden høj prioritet, og COVID-19 øger ligeledes fokus på at eliminere krydskontaminering.

Udfordringer hos snackproducenter

6. oktober 2020

I dag opererer fødevareproducenter i et stærkt konkurrencepræget marked med stigende råvarepriser og stigende krav til fødevaresikkerhed og procesoptimering. Derfor får effektivitetsforbedringer og optimeret produktionsplanlægning højeste prioritet.

Opnå længere holdbarhed med højt hygiejne niveau i slicerier

7. september 2020

Bagerier kæmper med hygiejnesikkerheden. En stor udfordring er krydskontaminering mellem slicer-delene, hvor mugsporer fra ældre brød typisk ender i nyere brød, og derved reduceres holdbarheden på grund af skimmelvækst.

Cleaning out of place (COP) som sikker hygiejneløsning

10. august 2020

Det er ikke altid muligt at rengøre procesudstyr ved anvendelse af CIP (Clean in place), hvilket derved nødvendiggøre brugen af COP, hvis man ønsker en mere automatiseret proces end den manuelle rengøring.

KEN HYGIENE SYSTEMS sikrer hygiejnesikkerheden

15. juli 2020

KEN HYGIENE SYSTEMS er specialister i rengøring af kritisk procesudstyr, og producerer avancerede vaskeanlæg til fødevareindustrien, hvor der stilles høje krav til hygiejne og et effektivt produktionsflow.

KEN: Undgå krydskontaminering mellem produktionsbatches

15. juni 2020

Da hygiejne i stigende omfang bliver et kritisk fokusområde, er det vigtigt at identificere måder, hvorpå det er muligt at optimere produktionsflowet, samtidig med at hygiejnen ikke risikerer at blive en risiko.

KEN: Vaskeløsninger for optimal produktionsflow

20. maj 2020

I fødevareindustrien er der stigende fokus på optimering af processer og eliminering af hygiejne risici.

KEN: Stor fleksibilitet med standard hygiejne løsning

23. april 2020

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS oplever vi ofte, at kunderne efter installation opdager mange ekstra hygiejne opgaver, som kan varetages af en KEN Equipment Washer Disinfector EWD.

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS er det dejligt at være populær

25. marts 2020

Processen med at vaske og desinficere er ofte kaldet ”en nødvendig onde” i fødevareindustrien. Specielt når det kommer til at vaske og desinficere det mest kritiske procesudstyr, hvilket ikke kan vaskes med en manuel proces.

KEN sikrer pålidelig og hygiejnisk vask af slagterknive

24. februar 2020

Med stadig stigende fokus på fødevaresikkerhed, er det nødvendigt at sikre et højt hygiejneniveau i alle produktionsprocesserne. Specielt i slagtelinjen er hygiejne i stigende omfang et kritisk fokusområde.

KEN HYGIENE SYSTEMS sikrer høj hygiejnesikkerhed

17. januar 2020

Når man arbejder i operativ management, så er det vigtigt at identificere måder hvorpå man kan optimere produktionsflowet. Et andet særdeles vigtigt punkt er at adressere hygiejne.

Effektiv og intelligent vask - KEN HYGIENE SYSTEMS

19. december 2019

Equipment Washers serien består af multifunktionelle maskiner, der sikrer en grundig rengøring af udstyr. Disse maskiner er typisk anvendt i industrier såsom fødevare, kosmetik og industriel fremstilling.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Adresse
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S
Bøgebjergvej 60
5672 Broby

Region
Danmark
Syddanmark
Faaborg-Midtfyn Kommune

Telefon: +45 62631091

Fax: +45 62631607

CVR nummer: DK10676096

P nummer: 1002900191

Ansatte: 265

Certifikater: CE, FDA-godkendt, ISO 13485, ISO 14001, ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Røge
Afdeling: Process Solutions
Stilling: Director sales, Proces solutions
Direkte telefon: +45 42128980

Send til en kollega

0.126