23948sdkhjf

Nyheder fra Berry Superfos Randers a/s

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 6

Denne plastspand indgår i den cirkulære økonomi

16. november 2020

En anerkendt britisk producent af haveprodukter vælger nu en ny type spand fra Superfos, en virksomhed i Berry Global. Spanden er stærk og fremstillet med genanvendt plast.

Superfos passer på miljøet med Operation Clean Sweep

22. oktober 2020

Superfos, en virksomhed i Berry Global, er med i Operation Clean Sweep. Det er et internationalt initiativ til at bekæmpe spild fra plastgranulat for på den måde at værne om miljøet.

Disse tal fra plastproducent fortæller godt nyt

8. oktober 2020

Superfos’ moderselskab, Berry Global, beretter om bæredygtighedsmål og -resultater i Berry Impact Report 2019. Et nøgletal er en ny rekord for det årlige forbrug af genanvendt plast.

Ren og frisk guacamole beskyttes af SuperLock®

24. september 2020

Det stærke SuperLock® bæger fra Superfos beskytter en frisk og nærmest ubehandlet guacamole fra Avomix i Spanien. Bægeret kan nemlig tåle en særlig højtryksbehandling med vand.

FoodTech: Bæredygtig emballage er på menuen

18. september 2020

Plastemballage er og bliver en holdbar og bæredygtig løsning til fødevarer. Kom forbi Superfos på FoodTech messen, og hør om vores nye spændende emballageløsninger og udviklingsprojekter.

Superfos fortsætter sin rejse mod mere cirkulær økonomi

14. august 2020

Corona-pandemien har enorme negative konsekvenser, men den ansporer også til positive overvejelser om ressourceforbrug. Superfos, en Berry Global virksomhed, arbejder hårdt for mere cirkulær økonomi.

Mere genanvendelse er ikke helt sort

4. juni 2020

Interessen for mere genanvendelse af plast er stigende. Superfos, en virksomhed i Berry Global, tilbyder nu en ny type sort plastemballage, der kan detekteres og dermed genanvendes.

Praktisk emballage til desinficerende vådservietter

14. maj 2020

Hygiejne og effektiv rengøring er i ekstrem høj kurs nu, og i flere industrier er desinficerende vådservietter meget populære. Superfos tilbyder en serie innovative spande til dem.

Hul i låget er en succes i Saudi-Arabien

4. marts 2020

Emballage er et stærkt marketing-værktøj, siger Al Wefag Trading & Manufacturing Company, om en original løsning til slikkepinde fra Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Lettere og bedre emballage til smørblanding

21. januar 2020

Arla Foods UK bruger nu et forbedret plastbæger til sit smørprodukt. Den er fra Superfos og er stærkere og lettere end før. Se her, hvor meget.

Opskriften på succes: Optimalt bæger til Optimel salat

3. december 2019

Med sin form og praktiske låg er SuperLock® bægeret et perfekt match til en serie nye Optimel® salater fra hollandske Friesland Campina. Salget går rigtig godt.

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

12. november 2019

Udrulning af et RPC-udviklet vurderingsværktøj, der blandt andet viser genanvendeligheden af plastemballage, er blot ét af Superfos’ initiativer til at opnå cirkularitet.

Ny emballage til kager har nu mere genanvendelighed

30. oktober 2019

Bare ved at udskifte sort med en naturfarve har Park Cakes forbedret en kagebøttes genanvendelighed. Superfos, en virksomhed i Berry Global, står bag den nye løsning.

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

2. oktober 2019

Brugt plast må ikke ende i havet. Dog er det ikke selve materialet, men især utilstrækkelig infrastruktur og adfærd, som forværrer miljøproblemet. Superfos vil fremme forbedringer.

Ny storsælgende slikbøtte i livlige farver fra Superfos

25. september 2019

Den engelske slikproducent Tangerine Confectionery relancerer deres Barrett slikserie og løfter salget med en ny, iøjnefaldende Superlift® bøtte fra Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Opkøb: Amerikanske Berry har købt britiske RPC − og dermed RPC Superfos

23. september 2019

Den 1. juli har Berry Global Group, Inc. afsluttet overtagelsen af RPC Group Plc. Dermed har plastemballagevirksomheden RPC Superfos, med hovedsæde i Danmark, fået nye ejere og nyt logo.

Besøg fra Vietnam ser på energieffektivitet hos Superfos

10. september 2019

For nylig var plastemballagevirksomheden Superfos, en virksomhed i Berry Global, vært for en delegation fra Vietnam, der ønsker at vide mere om energieffektivitet og miljøpåvirkninger i plastindustrien.

Skyd genvej med nyt online Design Studio

14. august 2019

RPC Superfos er nu klar med et helt nyt interaktivt online univers, hvor kunder kreativt kan udvikle, ændre og internt dele design til emballage i 3D. Det sparer tid og er nemt at arbejde med.

RPC Superfos modtager IMDA 2019 pris i USA

2. juli 2019

Plastemballageproducenten RPC Superfos har netop modtaget en pris for “Best Label Design” til 2019 IMDA Awards i USA. Den prisvindende label er lavet til bøtter med suppe fra Heinz.

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

26. juni 2019

RPC Superfos har været med til at udvikle en plastbøtte, der fordeler mikrobølger mere jævnt, så det bliver mere indbydende at spise rester fra i går.

RPC Superfos giver Cariocas tuschspande et nyt udseende

17. juni 2019

Carioca® farvetuscher bliver nu solgt i UniPak bøtter produceret af RPC Superfos. Udover at være genanvendelige, gør bøtternes form og udseende også Cariocas produkter mere synlige på hylderne.

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

24. maj 2019

RPC Superfos er klar med en kort quiz, hvor alle kan teste deres viden om plast og bæredygtighed. Brug den til at skyde genvej til fakta – måske får du, eller nogen de kender, fem ud af fem rigtige.

Kan plast forhindre madspild?

22. maj 2019

Vi hører ofte om negative miljømæssige konsekvenser ved plast, men faktisk beskytter plastemballage fødevarer og forhindrer, at dyrt produceret mad ender på lossepladsen.

Norsk øko-mejeri vælger bæger fra RPC Superfos

15. maj 2019

Rørosmeieriet i Norge lægger vægt på bæredygtighed og har netop nu succes med at bruge EasySnacking™ bægeret fra RPC Superfos til økologisk yoghurt og crème fraîche.

Resultater per side:12244896
Side af 6

Fakta om Berry Superfos Randers a/s

Adresse
Berry Superfos Randers a/s
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

CVR nummer: DK43239511

P nummer: 1003207217

Ansatte: 2500

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lis Warming Nielsen

Ulla Vennervald Nielsen
Afdeling: Corporate
Stilling: Executive Assistant
Direkte telefon: +45 59111151

Send til en kollega

0.11