23948sdkhjf

Nyheder fra BOXIT Container

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Nu kan plejehjemsbeboere få besøg uden corona-frygt

26. februar 2021

En container indrettet som besøgsstue skal give plejehjemsbeboere bedre muligheder for at få besøg af familie og venner. BOXIT står bag konceptet, hvor beboere og pårørende kan mødes i hyggelige omgivelser.

Plejehjemsbeboere får besøg i specialdesignede containere

2. juli 2020

Dansk firma spottede et hul i markedet og muligheden for at hjælpe plejehjemsbeboere mod afsavn til familie og venner. Nu mødes beboere og pårørende i hyggelige og sikre containere med plexiglas i midten.

Container som slusesystem ved nordfynske plejehjem

24. marts 2020

Når de nordfynske plejecentre får leveret varer, foregår det i et slusesystem hvor en stålcontainer fra BOXIT anvendt.

Nyt kontorhotel åbner i Aalborg

2. oktober 2019

Den aalborgensiske depotrumskæde BOXIT åbner 1. oktober sit første kontorhotel i hjembyen. 64 udsigtskontorer på 3. og 4. sal med central beliggenhed på Østre Allé er klar til indflytning i landets – indtil nu – største BOXIT afdeling.

Bedre økonomi med rådgivning fra Statsautoriseret Revisor

21. marts 2018

Flere og flere virksomheder opnår større succes og større tal på bundlinjen efter rådgivning og sparring med en statsautoriseret revisor og strategikonsulent.

Nyt, stort containerdepot i BOXIT i Risskov

26. februar 2018

På fire år har BOXIT tredoblet antallet af udlejningscontainere. Væksten betyder, at depotrumskæden nu tager et nyt stort, strategisk skridt og etablerer eget containerdepot.

BOXIT bygger i Aalborg C

12. februar 2018

Den nye BOXIT-afdeling bliver landets største og skal rumme både depotrum, BOXIT’s domicil og to etagers Flexoffice med udlejning af 80 kontorer.

Gør livet sværere for tyvene på byggepladsen

5. februar 2018

Sikre materialecontainere med forsvarlige låse gør livet vanskeligere for de tyve, der i disse måneder stjæler materiel og maskiner på landets byggepladser.

Fra ét hotel til det andet – med Flyttebox

8. januar 2018

Flytteboxe fra BOXIT hjalp med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, da der skulle flyttes inventar fra ét Comwell hotel til et andet.

Lokal håndtering af regnvand

23. februar 2017

Med større og større mængder af regnvand og flere fyldte kloaker, bliver lokalhåndtering af regnvand mere og mere relevant i forbindelse med anlæg af parkeringspladser og andre større pladser med betonbelægning.

Flot velkomst

11. februar 2017

Mange virksomheder husker på hvor vigtigt det er at præsentere sig godt overfor kunder og samarbejdspartnere, og derfor bliver der gjort rigtigt meget ud af indretningen af kontorer og andre virksomhedslokaler.

Fyrværkericontainere giver travlhed

14. december 2016

Hvert år i december måned, har BOXIT Container Xtra travlt, da der for hvert år skal leveres flere og flere fyrværkericontainere rundt i hele landet.

Byttede både hus og Flyttebox

12. december 2016

To familier på Fanø byttede ikke bare boliger og skøder – de ’byttede’ også flyttemetode. Familierne valgte nemlig begge at fylde to Flytteboxe og ganske enkelte bytte dem - fra det ene hus til det andet. Nemmere kan det vist ikke gøres...

BOXIT Container udvider igen

3. februar 2016

Det er ikke længe siden at der landede mange nye sorte BOXIT containere til udlejning i Danmark, men det betyder ikke at der ikke kommer flere nye containere.

Vinteren er nær - isolerede containere er den idéelle opbevaringsløsning

27. november 2015

Vinteren nærmer sig for alvor nu hvor der kun er 4 dage tilbage af efterårsmånederne. Temperaturen har allerede flere gange været under frysepunktet, og de skiftende temperaturer betyder kondensdannelse inde i standard containere.

BOXIT containere fylder godt op

12. november 2015

Containerdepotet i Tåstrup er blevet fyldt godt op med de sorte BOXIT containere som du kan se på billedet her.

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om BOXIT Container

Adresse
BOXIT Container
Østre Alle 4
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 70701790

CVR nummer: DK21410888

Kontaktpersoner

Hanne Ninna Iversen
Direkte telefon: +45 99366616
Martin Jensen
Direkte telefon: +45 99366615

Send til en kollega

0.141