23948sdkhjf

Nyheder fra Schneider Electric Danmark A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 8

Nyt OPC UA-modul til Modicon M580: Høj performance med åben

22. oktober 2020

Schneider Electric introducerer et nyt kommunikationsmodul med indbygget OPC UA-server til Modicon X80 I/O-platformen.

Totaløkonomisk fokus i bygninger reducerer vores CO2-aftryk

15. oktober 2020

Totaløkonomi gavner også klimaet. Bygherrerådgivning skal prioriteres i langt højere grad og lægge vægt på totaløkonomi.

Standardiserede elementer i nye løsninger byder på fordele

9. oktober 2020

Standardisering behøver ikke være et fyord. Tværtimod kan genbrug af noget godt og gennemtestet give slutkunder mange gevinster, når de vælger løsning til bygningsstyring.

Danske boligejere overser energibesparelser i automatisering

7. oktober 2020

Danskerne er gode til at gøre brug af LED-pærer, udskifte vinduer til energirigtige modeller og efterisolere boligen. Til gengæld bliver en af de letteste veje til energioptimering overset.

Nye sokler med push-in terminaler forenkler tavlemontage

29. september 2020

Nye relæsokler med push-in terminaler fra Schneider Electric gør det både hurtigere og nemmere at montere sokkelrelæer i en tavle eller i en maskine.

Ny serie HMI-paneler fra Schneider Electric

24. september 2020

Harmony ST6 skiller sig ud med elegant design, høj sikkerhed og nye muligheder til maskinbyggere. Serien byder også på et HTML5 web-panel.

Nu kan du møde vores sælgere online

16. september 2020

Book et onlinemøde på lk.dk

Det går den forkerte vej med danskernes energioptimering

11. september 2020

I 2019 viste en undersøgelse om danskernes vaner og kendskab til energioptimering i privatboligen nedslående resultater. Et år senere ser resultaterne endnu værre ud.

Nye strømforsyninger fra Schneider Electric

8. september 2020

Modicon Power Supply: En stærk kombination af høj kvalitet, kompakt design og høj ydelse

Smart fjernbetjening i lommestørrelse letter arbejdet

20. august 2020

Harmony Pocket Remote er ideel til fjernstyring af fx porte og tænd/sluk af simple funktioner i industrielle applikationer og bygninger

Nu kan boligforeninger realisere ønsket om elbiler

13. august 2020

Ønsket om at køre på el er stigende, men hidtil har beboere i etageejendomme været afskåret fra at lade sig elektrificere. Boligforeningen på Krøyers Plads i København har imidlertid knækket koden og etableret en omkostningseffektiv løsning.

Komfortkøling kan let energioptimeres

12. august 2020

I sommeren har vi især behov for køling af rum. Det bruger mange i dag traditionelle kølemaskiner i ventilationsanlæggene til. Dog er der alternative metoder til køling, som sparer bygningen for penge uden at gå på kompromis med komfort og indeklima

IoT-løsning hjælper Skive Vand med at registrere overløb

10. august 2020

På kort tid har Skive Vand installeret 20 Telemecanique XIOT-enheder for at holde øje med overløbet af spildevand. Lang batterilevetid og gennemtænkt design gør XIOT til en nem og økonomisk attraktiv løsning, som imødekommer voksende behov

Space Management øger produktivitet på arbejdspladsen

6. august 2020

Vigtigheden af optimal anvendelse af tilgængelige kvadratmeter og godt indeklima bliver endnu større. Især på arbejdspladser, hvor det har en stor indflydelse på produktivitet og trivsel.

Unge boligejere lever ikke op til egne klimaidealer

21. juli 2020

Klimaagendaen bliver i høj grad drevet af unge, som siger fra over for de ældres adfærd. Ikke desto mindre præsterer unge boligejere dårligst af alle i en ny klimaundersøgelse.

3 tips til maksimal værdi, når du bygger nyt eller renoverer

15. juli 2020

Der kan være store gevinster ved at tænke systemet til bygningsstyring tidligere ind i et byggeprojekt. Her er tre gode råd til bygherrer, der skal i gang med bygge nyt eller renovere eksisterende bygninger.

Hvor opbevarer du din data fra intelligente bygninger?

9. juli 2020

Opbevaringen skal afhænge af hvor hurtigt og nemt, du ønsker at tilgå dine data og hvordan du ønsker at dine komponenter skal kommunikere med hinanden. Gustav Gustavsson, VP i Schneider Electric, giver her 3 løsninger til opbevaring af data

Fokus på sikkerhedsbelysning i Danmark

2. juli 2020

Nu bliver sikkerhedsbelysning et strategisk fokusområde inden for Solars belysningskoncept Solar Light. Med et nyt sortiment fra Schneider Electric sættes der fokus på sikkerhedsbelysning i Danmark.

Schneider Electric udnævnt til Momentum Edge Partner 2020

30. juni 2020

For første gang udnævner HPE Årets Momentum Edge Partner. Prisen anerkender HPE-partnere for enestående ydeevne, engagement i kundekvalitet, fokus på vækst og innovation samt resultater.

Sådan tænker du energistyring ind, ved flere lokationer

19. juni 2020

Det kan betale sig at investere i energistyring til bygninger. Men hvordan tænker du energistyring ind når du skal styre energiforbruget på flere lokationer?

Schneider Electric og AVEVA klar med ny softwareløsning

17. juni 2020

Schneider Electric og AVEVA udvider deres partnerskab og er klar med ny unik løsning til det hurtigtvoksende marked for multi-site og hyperscale datecentre, som skal øge effektiviteten hos kunderne i datacenter-segmentet.

Data skal sende Fyns største vandselskab i global energitop

16. juni 2020

En intelligent digital løsning, der giver det fulde overblik over energiforbruget, har været med til at gøre VandCenter Syd til et af de mest energieffektive vandselskaber i verden – en udvikling Schneider Electric har understøttet i en årrække

Schneider Electric øger sin satsning på edge computing

26. maj 2020

Ud fra en forventning om stærkt øget efterspørgsel på edge computing og mikrodatacentre indgår Schneider Electric og SEC DATACOM et samarbejde for at kunne levere komplette løsninger på området.

Schneider Electric-profil indtræder i bestyrelse hos DI

7. maj 2020

Schneider Electric Danmarks mangeårige Vice President Thomas Andersen skal bidrage med specialviden omkring energioptimering i bestyrelsen for Dansk Industris energisektor.

Resultater per side:12244896
Side af 8

Fakta om Schneider Electric Danmark A/S

Adresse
Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 88302000

CVR nummer: DK70698714

Ansatte: 180000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Benedicte Flamand
Stilling: Head of Global Marketing Denmark

Caroline Bülow
Stilling: Communications Leader Denmark

Yasemin Yavari
Stilling: MarCom Business Partner

Send til en kollega

0.235