23948sdkhjf

Nyheder fra DTU Food Tech

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Blockchain for Fødevare SMV´er

16. september 2019

Vil din virksomhed blive klogere på mulighederne for praktisk anvendelse af blockchain teknologier i din virksomhed? Vil blockchain kunne bidrage til en bedre konkurrenceevne, højere kvalitet eller højere pris?

Blockchain for Fødevare SMV´er

11. september 2019

Vil din virksomhed blive klogere på mulighederne for praktisk anvendelse af blockchain teknologier i din virksomhed? Vil blockchain kunne bidrage til en bedre konkurrenceevne, højere kvalitet eller højere pris?

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

10. september 2019

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan medarbejder i fødevareindustrien, fødevareproduktion, ingeniører og teknikere få solid viden om udstyrsdesign, konstruktion, fødevarekontaktmaterialer, vedligehold og lovgivning.

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

27. august 2019

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og medarbejder i fødevareindustrien få solid viden om udstyrsdesign, konstruktion, fødevarekontaktmaterialer, vedligehold og lovgivning.

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

26. august 2019

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og medarbejder i fødevareindustrien få solid viden om udstyrsdesign, konstruktion, fødevarekontaktmaterialer, vedligehold og lovgivning.

Blockchain for fødevarer SMV´er

20. august 2019

Danish Crown har erfaringer med blockchain på det kinesiske marked gennem et pilotprojekt – COOP har viden om, hvad de nordiske forbrugere efterspørger og DTU har viden omkring blockchain.

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

8. august 2019

Har dine fødevareprodukter mere værdi hvis du kan dokumentere hele værdikæden fra jord til bord? Vi undersøger blockchain teknologien for fødevare SMV´er der eksporterer fødevarer udlandet.

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

5. august 2019

Er du interesseret i at få mere viden om blockchain? Viden om fordelene og udfordringerne for jeres fødevarevirksomhed (SMV) ved at bruge blockchain i kæden fra jord til bord. Kom og deltag i workshop

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

25. juli 2019

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og medarbejder i fødevareindustrien få solid viden om udstyrsdesign, konstruktion, fødevarekontaktmaterialer, vedligehold og lovgivning.

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

10. juli 2019

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og arkitekter indenfor udstyrsdesign, materiale, vedligehold, bygninger og lignende få solid viden om hygiejnisk design.

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

8. juli 2019

DTU har i flere år udbudt kurset Entrepreneurship in food and bioengineering som sommerskole.

DTU Kursus i hygiejnisk design

3. juli 2019

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og arkitekter indenfor udstyrsdesign, materiale, vedligehold, bygninger og lignende få solid viden om hygiejnisk design.

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

17. juni 2019

Hvordan kan Blockchain skabe værdi hos danske fødevare SMV´er?

Blockchain

14. juni 2019

Hvordan kan Blockchain skabe værdi hos danske fødevare SMV´er?

Veldokumenteret vej fra jord til bord

27. maj 2019

Nyt projekt skal udvikle teknologier og metoder, der kan dokumentere fødevarers vej fra jord til bord og samtidigt forhindre plagiering.

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

24. maj 2019

Spirende fødevare-entreprenører får på en DTU sommerskole viden og værktøjer til at udvikle en idé og skrive en forretningsplan for en ny fødevarevirksomhed.

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

15. maj 2019

Produktion er ikke det første folk tænker på når de får ideen til en ny fødevare, halvfabrikata eller ingrediens.

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

8. maj 2019

DTU Fødevareinstituttets 60 års jubilæum markeres på DTU Lyngby Campus den 11. juni kl. 14-17

Hvordan specificerer og forbedrer man overfladetopografi?

4. april 2019

Den 29 maj afholder ATV-SEMAPP et seminar om overfladetopografi med fokus på overfladebeskaffenhed og -egenskaber.

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

26. marts 2019

Er det nu også sandt vil mange sikkert mene? For vi har da fokus på gode procedurer, risikovurdering og effektiv egenkontrol, men hvad hvis det ikke er nok?

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

8. marts 2019

Growing Food CPH kombinerer viden om fødevarer og fødevareteknologi, og formålet er at vejlede og hjælpe start-ups med at inddrage begge aspekter i en bæredygtig og skalerbar forretningsmodel.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

22. februar 2019

DTU tilbyder efteruddannelseskursus for medarbejder i fødevareindustrien og produktionsvirksomheder, kurset giver indsigt i hygiejnisk design, der er afgørende for fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

21. februar 2019

DTU tilbyder efteruddannelseskursus for medarbejder i fødevareindustrien og produktionsvirksomheder, kurset giver indsigt i hygiejnisk design, der er afgørende for fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

20. februar 2019

DTU tilbyder efteruddannelseskursus for medarbejder i fødevareindustrien og produktionsvirksomheder, kurset giver indsigt i hygiejnisk design, der er afgørende for fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om DTU Food Tech

Adresse
DTU Food Tech
Kemitorvet
Bygning 201

2800 Kgs. Lyngby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 45252558

CVR nummer: DK30060946

Kontaktpersoner

Lissi Holm
Afdeling: DTU Fødevareinstituttet
Stilling: Adm.Koordinator

Send til en kollega

0.157