23948sdkhjf

Nyt afvigelsessystem - professionelt værktøj til alle virksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vicath EQ ApS

Mangler du et system til at håndtere reklamationer? Så har vi en god løsning til at afhjælpe problemet.

Vi har udviklet et professionelt system, som kan anvendes til det. Det er brugervenligt og med mange gode funktioner. Systemet er også meget anvendeligt til at registrere og håndtere afvigelser i virksomheden.

F.eks. har alle virksomheder, der arbejder med certificerede ledelsessystemer som ISO 9001:2015 til kvalitetsledelse (KLS), ISO 14001:2015 til miljøledelse (MLS), ISO 45001:2018 til arbejdsmiljøledelse (AMLS) eller IFS, BRC eller ISO 22000:2018 til fødevaresikkerhed, brug for et system til registrering og håndtering af afvigelser.

EQ advance® Afvigelsessystem er et dynamisk online system til registrering af virksomhedens afvigelser. Systemet indeholder en overskuelig brugerflade, og der er mulighed for flere brugerniveauer.
Der er fuld historik på alle felter, og systemet kan integreres med eksisterende ledelsessystemer som f. eks.  EQ advance® kvalitetsledelse.

Systemet er opbygget, så det er nemt at følge med i hele processen fra opstart over behandling til afslutning. Det er nemt at danne sig et overblik over afvigelserne, og processerne styres med farvestatus (rød, gul, grøn), hvilket giver mulighed for at se, hvor langt i behandlingen, man er.

EQ advance® Afvigelsessystem leveres med en skabelon for afvigelser, der er let at tilrette, så de passer til virksomhedens krav. Det har en høj brugervenlighed, der sikrer at alle virksomhedens afvigelser nemt registreres. Skabeloner til udarbejdelse af afvigelses- og forbedringsrapporter er en del af systemet. Ligeledes 8D rapporter.

Det er let at få overblik over fejltyper og omkostninger via den statistiske oversigt med dynamiske diagrammer, og afvigelsessystemet er derfor meget anvendeligt for virksomheder, der ønsker at få overblik over fejltyper og omkostninger.

Systemet er også meget anvendeligt til at systematisere virksomhedens forbedringsindsats, f.eks. til indsamling af data til virksomhedens KPI’er.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vicath EQ ApS

Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
Vicath EQ ApS

Send til en kollega

0.078