23948sdkhjf

Silkeborg-virksomhed har stor succes med pallehætter

| Medlemsnyhed | Indrykket af COMBITHERM A/S

COMBITHERM i Them ved Silkeborg har stor succes med udvikling og salg af højisolerende pallehætter til opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods. Virksomheden eksporterer i dag til 30 forskellige lande.

En pallehætte er kort fortalt en energibesparende og miljørigtig termoløsning, der skal mindske temperaturændringer. Pallehætter bruges til opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, blandt andet medicin, fødevarer, kemi, planter, elektronik og kosmetik.

- Det unikke ved en pallehætte er, at den uden brug af strøm og køleelementer kan mindske temperaturændringer, fortæller Torben Hallstrup, Business Unit Manager hos COMBITHERM. 

- Uafhængige tests af vores pallehætter viser eksempelvis, at en palle med kølevarer på 2 grader, der placeres i et 32 grader varmt rum, holdes nedkølet til under 8 grader i mere end 15 timer. Det er ret essentielt for mange varer, at der ikke sker store temperatursvingninger. Her er pallehætter meget nemme at arbejde med i hele logistikkæden. Fra start til slut.     

- Samtidig kan pallehætterne genanvendes mange gange, de er antibakterielle og meget nemme at håndtere og rengøre, fortæller Torben.

Ordreproducerende virksomhed
COMBITHERM har specialiseret sig i at producere pallehætterne efter specifikke ønsker fra kunderne. 

- Vi har et standardsortiment, men er som udgangspunkt en ordreproducerende virksomhed, der skræddersyer pallehætterne til den enkelte kunde.

- Det betyder, at kunden altid kan få nøjagtig den størrelse pallehætter, der passer til det specifikke behov. Vi har eget faguddannet personale og hjælper selvfølgelig også kunderne med at udvikle netop deres løsning. Vi har mange års erfaring i at optimere hele logistikkæden, fortæller Torben Hallstrup.

Energibesparende og miljøvenlige
COMBITHERMs pallehætter bruger som før nævnt ikke strøm, de kan genanvendes mange gange, og er udelukkende fremstillet af miljøvenlige materialer, der er gift- og støvfri. Således er pallehætterne på alle måder energibesparende og miljøvenlige.  

COMBITHERM blev grundlagt i 1979, hvor virksomheden var verdens første producent af trelags-termobeskyttelse og producerede termoposer. Virksomheden producerer fortsat termoposer, men har desuden udviklet sig til en af Europas førende leverandører af pallehætter, skillevægge samt vinter-, asfalt- og betonmåtter.

Virksomheden har fabrikker i både Randers og i Them ved Silkeborg. Førstnævnte producerer termoposer – sidstnævnte de øvrige produkter, herunder de omtalte pallehætter. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
COMBITHERM A/S

Industrivej 6
8653 Them
Danmark
COMBITHERM A/S

Send til en kollega

0.125