23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: Rustfrie syrefaste hjulgafler

Vi kan med stolthed præsentere en stor nyhed på hjulmarkedet; gafler i AISI 316. Rustfrie syrefaste gafler er særdeles velegnede til brug i levnedsmiddel, farmaceutisk industri samt offshore.

De største fordele ved hjulgafler i AISI 316 er, at de:
• Er ekstremt modstandsdygtige mod aggressive rengøringsmidler, også klor og lud
• Overholder de skrappeste krav til korrosionsbestandighed
• Er smurt med specialfedt holdbar fra -40°C til +280°C
• Klarer de mest udfordrende miljøer

Udfordringer du evt. kan stå med:

Arbejder du i levnedsmiddel- eller farmaceutisk industri, har du måske fødevarestyrelsen på nakken ang. strenge krav til rengøring og hygiejne. Hjulene på inventaret skal være lette at rengøre og i nogle tilfælde også desinficeret.

Hvis du befinder dig i offshore branchen eller i et havnemiljø, kender du måske udfordringen med at dine hjul ruster for et godt ord, da de er kraftigt udfordret af både miljø, vejr og vind.

 

Løsningen er de helt nye INOX AISI 316 gafler, der er ekstra modstandsdygtige overfor rust og ekstra hårde rengøringsmidler. Den ekstra korrosionsbestandighed giver højere driftssikkerhed og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

De nye hjulgafler findes i forskellige variationer og kan kombineres med mange forskellige hjultyper, så de matcher lige netop dit behov. Hjulene er smurt med specialfedt, der er holdbar fra -40°C til +280°C, hvilket gør at hjulene kan anvendes under alle klimaforhold.

 

Vi vil meget gerne fortælle mere om, hvorfor disse hjul er det rigtige valg for dig. Giver du en kop kaffe, så kommer vi gladeligt forbi, vi har også altid kaffe på kanden her i huset og ellers er vore telefoner åbne.

Rota-Dan A/S
Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79300314
P nummer: 1002577461

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048