23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZF Danmark præsenterer nyudviklet gearserie fra spindelgearspecialisten ZIMM

Der ligger mere end 30 års erfaring med udvikling og produktion af flere hundrede tusinde spindelgear bag ZIMM's nyudviklede serie "Z" spindelgear. I forbindelse med udviklingen af Z-serien har ZIMM optaget 8 nye patenter.

ZIMM har med basis i sin store erfaring på spindelgear udviklet endnu en serie spindelgear "Z-serien", som er et supplement til ZIMM's velkendte MSZ serie. Z-serien udmærker sig ved at bestå af ialt 12 størrelser med kapacitet fra 5kN til 1.000kN pr. spindel, samtidig med at gearhusene er meget kompakte i forhold til kapaciten. Gearhusene har både gevindhuller og glathuller for befæstigelse i såvel toppen som bunden af huset, og er endvidere som standard udført med lejer for vippefunktion.
Z-serien er i standardudførelsen korossionsbeskyttet, og kan også leveres i udførelse med ekstra korossionsbeskyttelse for drift i særligt aggressive miljøer. ZIMM sikrer kvaliteten af korossionsbeskyttelsen ved normeret salttågetest i henhold til DIN EN ISO 9227:2006 (tidligere DIN 50021).
Z-seriens monoblok huse er monteret med tætninger ved såvel spindel som indgangsaksel. Gearene har adskilte smøresystemer for geardel og spindel, hvilket er en stor fordel, da der pricipielt er behov for 2 forskellige typer smøremiddel for at tilsikre bedst mulig drift af enhederne. Z-serien anvender de samme tilbehørsdele som MSZ serien, og de 2 serier er også ombytbare indbygningmæssigt.
Det er med Z-serien lykkedes at optimere spindelgearenes ydelse, levetid og køre / stilstandstid.

For yderligere information, kontakt venligst
ZF Danmark
Tom Christensen
telf. 46901226
e-mail: tom.christensen@zf.com

ZF Danmark ApS
Tåstrupgårdsvej 8-10
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81091412
P nummer: 1002613491

Send til en kollega

0.047