23948sdkhjf

5. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: FiberLaser fra Boschert - "Germans don't make jokes!"

Den tyske maskinproducent, Boschert, er kendt for deres brugervenlige, kompakte og solidt opbyggede maskiner med lang levetid og lavt servicebehov.

FiberLaser fra Boschert er en effektiv fiberlaserskærer til plader, og kan fås i to varianter med arbejdsområder på henholdsvis 1500 x 3000 mm og 2000 x 4000 mm. Maskinen kan efter behov udstyres med enten 1kW, 2kW eller 4kW laserkerne, så den imødekommer netop dine produktionsbehov. Laserteknologien leveres af Boscherts langvarige samarbejdspartner fra Kjellberg.

Det meget nøjagtige skæresystem og det praktiske klampekoncept tillader præcis skæring i plader helt ned til 500 x 50mm, og på den måde kan du udnytte en meget stor del af plademetallet, og minimere tabet af ressourcer. Desuden er al vedligeholdelse af laseren varetaget fra fronten af maskinen, og dermed undgår operatøren besværlige gener i forbindelse med udskiftning eller anden justering.

Maskinens design er udviklet for, at give operatøren den nemmest mulige arbejdsgang. Det store åbne arbejdsområde medfører fleksibilitet og muligheder for tilpasning af loading og offloading. Derudover er maskinen udstyret med et lille transportbånd under arbejdsbordet, som tillader sortering af mindre emner.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om FiberLaser eller andre interessante maskiner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.109