23948sdkhjf

Busch demonstrerede energibesparende vakuumteknologi på Ajour 2018 messen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Busch Vakuumteknik deltagelse skabte stor interesse blandt de mange besøgende på Ajour 2018 i Odense.

Publikum brugte lejligheden til at diskutere mere energieffektive og økonomiske vakuumløsninger med eksperterne fra Busch.

Deltagerne kom alle fra forskellige slags industrier, og de var særligt imponerede over de utallige muligheder, der er forbundet med anvendelsen af vakuum i industrielle applikationer. Vakuumteknologi er ofte den vigtigste teknologi i produktionsprocesser eller inden for områder som forskning, medicinsk teknologi eller pakkeprocesser.

På Ajour præsenterede Busch, et system med skruevakuumpumper tilegnet fødevarebranchen, og besøgende var ivrige efter at høre om, hvordan den nye teknologi med frekvensstyret motor, optimerer samarbejdet mellem vakuumpumperne i systemet uden en installeret kontrolboks.

På standen lærte besøgende også mere om Buschs store produktportefølje, som hjælper med at skræddersy løsningen inden for både vakuum- og overtryk til praktisk talt enhver industriel anvendelse. Emnet energieffektivitet havde på messen en stor betydning for publikum, især for besøgende, der beskæftiger sig intensivt med energistyring i henhold til ISO 50.001.

"Det er vigtigt, at hele processen analyseres ud fra et energiperspektiv, så vakuumteknologien anvendes på måder der bruger ressourcerne bedst muligt", som en af vores specialister udtalte.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry, Denmark
info@busch.dk
www.busch.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Send til en kollega

0.11