23948sdkhjf

7. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: LT24 fra BLM Group - " .. Før den fede dame har sunget!"

Vi runder første decemberuge af med en ordentlig basse - LT24 er i særdeleshed den største maskinopstilling i IP Maskiners sortiment, og er en rørskæringsstation til store produktionsvirksomheder. Denne fiberlaser kan håndtere enormt store skæringer i rør med en diameter op til 610mm. Med maskinens 3 store fæstningspunkter, bevæger rørkomponenterne sig mindst muligt under skæringen, for at spare tid og slitage på maskinen – i stedet gør de smidige skærehoveder alt arbejdet. 

Ved skift af tykkelse på rørvægge, -form eller -diameter kan dette indstilles til at ske automatisk. Dette medfører store besparelser af både tid og besvær, så maskinoperatøren kan fokusere udelukkende på skæringsprocessen og produktionen. Og ved behov for skæring i mindre komponenter, har maskinen også hurtige transportbånd til "små" komponenter mindre end 3200mm langt.

Maskinen har desuden et automatisk bor monteret, som kan bore præcisionshuller op til M16. På den måde kan behov for denne kompetence klares, uden en separat operation, og dermed øge effektiviteten. 

Med BLM Groups anerkendte styringssystem, ArTube, fås der et særdeles intuitivt og nemt betjeneligt system, som tilbyder markedsledende nesting-funktioner. Med ArTube kan der opnås betydelige besparelser ved en mere flydende drift og mindre spild af materialer.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om LT24 eller andre interessante maskiner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.094