23948sdkhjf

9. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: ErgoCut fra Boschert - "Ordnung muss sein!"

Boscherts maskiner er kendt for deres effektivitet, pålidelighed og lange levetid. ErgoCut er udstyret med et sofistikeret lineært guiding-system med 5 aksers CNC-kontrolsystem. Med "dynamic drive"-systemet sikres en hurtig positioneringshastigheden på hele 50mm/sek. ErgoCut er en kraftig og præcis maskine til plader med en tykkelse op til 50mm.

Plasmateknologien leveres af den globalt anerkendte producent - Hypertherm. Hastigheden på skærehovedet kan justeres fra 3,5mm/sek. helt op til 130mm/sek., og kan dermed tilpasses netop dine produktionsbehov. 

ErgoCut har et arbejdsområde på enten 1530mm x 3030mm , 2030mm x 4030mm eller 2030mm x 6030mm. Boschert har perfektioneret deres evne til at indsamle og holde styr på affaldet og metalrester forbundet med plasmaskæringen - dette frasorteres til en lille opsamlingsskuffe monteret på maskinen - dermed efterlever Boschert i høj grad den gamle tyske kliché: "Ordnung muss sein!"

Maskinens styringssystem er specielt designet til ErgoCut, så det gøres muligt, at have den kortest mulige produktionstid - også selvom der kun skal skæres et enkelt emne ad gangen!

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

Kontakt IP Maskiner ved interesse i ErgoCut eller andre spændende maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.095