23948sdkhjf

13. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: ORIENT fra FICEP - "En bjælkeborings-symfoni"

ORIENT er en sublim kombinationsmaskine til boring og savning i metalbjælker, der har et gennemgående fokus på optimal sammensætning af produktionslinjen, effektivisering af arbejdsgangen og ikke mindst prisvenlighed. Dette er opnået ved bl.a. at reducere antallet af mekaniske komponenter, udvælge de rette elektriske dele baseret på "field bus" teknologi, og ikke mindst reduktion af den samlede set-up tid for produktionen. 

Som et banebrydende element i ORIENT-maskinen er der tilføjet den innovative roterende single-spindle teknologi. Dette giver mulighed for, at bore i både flader og vinkler på bjælkerne - men uden at bruge produktionstid på, at skulle skifte imellem forskellige borehoveder. Det roterende borehoved skifter blot position i en hurtig bevægelse, og dermed tilbyder ORIENT den samme alsidighed, som en maskine med flere borehoveder. 

ORIENT er en optimal kombinationsmaskine til både mindre, mellemstore og store produktionsvirksomheder, da den kan tilpasses til den enkelte virksomheds behov. Maskinen er udstyret med værktøjsskifter til enten 6 eller 12 forskellige værktøjer. Dermed kan maskinen udføre opgaver som boring, skrå boring, markering, undersænkning. fræsning, skribering, tapping og naturligvis savning. Samtidig kan ORIENT håndtere metalbjælker med dimensioner op til 2030mm x 610mm.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om ORIENT eller andre interessante maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.109