23948sdkhjf

19. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: Endeavour fra FICEP – ”En blæksprutte i boreverdenen”

ENDEAVOUR er en CNC-styret bore- og savestation til rør og bjælker. Med 3 uafhængige, og enormt stærke, spindler og automatisk værktøjsskifte, kan denne maskine virkelig effektivisere produktionen. Den tilbyder boring, tapping, fræsning, scribing, undersænkning, markering og savning med båndsav.

ENDEAVOUR kan opsættes med både savestation eller copingstation, så den tilpasses til dine produktionsbehov. Selvom maskinen gøres multifunktionel kræver styringen stadig kun ét CNC-system for maksimal effektivitet.

Maskinen er udstyret med 3 uafhængige spindler med hele 31kW kraft, og boringen udføres med direct-drive teknologi, som kører med så høj RPM, at karbid-bor endelig kan udnyttes med fuld effekt. Desuden har hver af disse spindler en ekstra akse, som giver mange flere muligheder i produktionen. Maskinen benytter laser-sensorer til afmåling af komponenten, og medfører den højeste præcision for boringerne.

Maskinen kan tilpasses netop din produktion igennem forskellige features, størrelser og kapaciteter, og kan som udgangspunkt fås i 6 varianter.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

Og kontakt IP Maskiner ved interesse i ENDAVOUR eller andre interessante maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.109