23948sdkhjf

21. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: E-TURN fra BLM Group – ”Husk at bukke, når publikum klapper”

E-TURN er en højteknologisk rørbukkemaskine, som bruges i mange forskellige produktionsvirksomheder over en bred vifte af brancher.

E-TURN er enormt tilpasningsvenlig og kan bukke rør til alle ønskelige former, og kan endda håndtere rør med boringer eller mærker. Med sit dobbelt-bukkehoved er bukkeorientering op til operatøren selv, og maskinen kan opereres både højre- og venstresidet.

E-TURN fås naturligvis i forskellige størrelser med forskellig ydeevne, hvor den mindste kan håndtere en rørdiameter op til 30mm, og den største udgave kan klareen diameter op til 50,8mm.

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med enorm bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

Maskinen opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at programmere. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes selvfølgelighed.

På den måde leverer E-TURN ikke blot uovertrufne produktionsresultater, men medfører også besparelser i både drift og vedligeholdelse.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om E-TURN fra BLM Group eller andre interessante maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.094