23948sdkhjf

Ny isolations overvågningsenhed til ladestandere

| Medlemsnyhed | Indrykket af ICS Fotocelle-Eksperten A/S

Ny isolations overvågning til lade standere er nu på markedet fra vores partner E. Dold & Söhne. RN5897/020 er specielt designet til at opfylde kravene til isolations overvågning i lade systemer til el-biler iflg: EN61851-23

Antallet af elektriske køretøjer stiger konstant og vil vokse endnu hurtigere i fremtiden. Dette vil også medvirke til at vi skal udvide ladestationens infrastruktur, da DC-ladestationer er det foretrukne valg, når elbiler skal oplades på kortest mulig tid.

Elektrisk sikkerhed skal sikres under opladningen. Med dette formål er der installeret en isolations overvågningsenhed (IMD) der sikre at brugeren aldrig udsættes for høje spændinger i de ujordede DC systemer. DOLD har udviklet en ny og intelligent løsning til overvågning af isolering specielt til DC-ladestation. – Helt op til 1000 V.

Isolations overvågningsenheden RN 5897/020 fra VARIMETER IMD-familien bruges specielt til DC-ladestationer i henhold til IEC / EN 61851-23-standarden og overvåger ladningsprocessen fra ladestationen til køretøjet. Enheden er kendetegnet ved den korte responsforsinkelse på ≤ 1s, en nominel spænding op til DC 1000 V med en yderligere koblingsanordning og detektering af asymmetriske såvel som symmetriske isolationsfejl. Den integrerede spændingsmåling sikrer pålidelig bestemmelse af isolationsmodstanden i it-systemet. Isolationsmonitoren har også en selvtest, Dette sker automatisk efter opstart og efter hver fuld drifts time.

Ud over at overvåge DC-ladestationer kan overvågningsenheden RN 5897/020 også bruges til at overvåge ujordrede AC-, DC-, AC / DC-system, UPS-systemer, netværk med frekvensomformere eller DC-drev, batterinettet og mobilstrømgeneratorer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ICS Fotocelle-Eksperten A/S

Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
Danmark
ICS Fotocelle-Eksperten A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14