23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pattyn Packing Lines

“Innovativt samarbejde med Pattyn Packing Lines omkring en automatiseret og fleksibel pakkeproces af fjerkræ produkter har gjort det muligt at øge produktiviteten og let at skifte fra æsker til kasser”

Belgiske Kipco-Damaco NV er storleverandør af proteiner som fjerkræ, oksekød, svinekød samt lammekød. Ved hjælp af automatisering har de forbedret og styrket deres markedsposition på
verdensmarkedet og eksporterer i dag til 102 lande.

Direktør Bruno Vandaele forklarer: “På hovedfabrikken i Belgien havde vi kun en manuel løsning til pakning af fjerkræ i æsker og kasser. For at styrke vores forretning og øge effektiviteten var vi nødt til at investere i en total automatiseret proces til pakning og fyldning
af vore fjerkræ produkter.”

“For os var det meget vigtigt kun at have en leverandør, som havde det fulde ansvar for hele projektet. Vi fandt en solid partner i Pattyn Packing Lines, som er specialist i komplette bulk pakkeløsninger med mange års erfaring i kødindustrien.”

“Besparelser ved en enkeltmandsbetjent linie”

“Tidligere blev den manuelle håndtering af æsker (400 x 300 mm) og kasser (600 x 400 mm) foretaget af tre operatører, hvilket hverken var ret effektivt eller ergonomisk.”

“Pattyn Packing Lines installerede en fuld automatiseret linie med kasse rejser, kasse afstabler pose isætter, pose svejser med “balcony” koncept, presseplade, tape lukker og alle nødvendige transportbane systemer. Alle maskiner er naturligvis udført i rustfrit stål.”

“Med pakkelinien, som nu betjenes af en person i stedet for tre personer, er det muligt at producere mere på kortere tid, mere effektivt og mere konkurrencedygtigt end tidligere.
Desuden er det nu meget lettere at skifte fra æsker til kasser og omvendt.”

“En meget hygiejnisk pakkeproces med færre kvalitetsproblemer”

“Med den automatiserede pose isætning, kommer posens inderside ikke længere i kontakt med menneskelig berøring.”

“Den innovative pose svejser, DS-11-BCL med “balcony” koncept, er meget kompakt og let at integrere. Pga. det specielle balcony koncept er der færre bevægelige dele over produktet og maskinen kan sænkes ned hver dag, hvilket sikrer en meget hygiejnisk proces. Inden posen svejses udstyres den med sidefolder og luften trækkes ud. Til sidst bliver kasserne lukket perfekt af en højhastigheds tapelukkemaskine.”

Pattyn Packing Lines forhandles i Danmark af INTEC, International Technique Kolding A/S.
Ring gerne til John Bo Rasmussen på 75 56 63 11 for yderligere informationer om dette spændende maskinprogram.


Intec A/S / Weimar Nicolaisen A/S
Essen 23
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89847311
P nummer: 1002827836

Send til en kollega

0.062