23948sdkhjf

Godt nytår fra Foodjob Nordic

| Medlemsnyhed | Indrykket af Foodjob Nordic ApS

Et nyt år står for døren - og vi vil gerne takke alle der har været en del af vore 2018. Vi er sikre på, at år 2019 bliver et ligeså spændingsfuldt år for Foodjob Nordic som det foregående år har været.

Først og fremmest vil Foodjob Nordic ønsker jer alle et godt nytår.

Vi har haft mange spændende opgaver for hånden i 2018 – og været på mange spændende messer. Bl.a. Mødtes vi i maj med vores partnere i IFR-A – vores internationale fødevarerekrutteringsalliance. Et netværk hvor vi deler viden. Vores europæiske partnere er alle fødevarespecialister, og samarbejdet giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en bred viden om markedet og en international kandidatdatabase. I oktobers var tre af vores dygtige konsulenter rejst til Paris for at deltage i SIAL, hvilket er verdens største fødevareinnovationsudstilling. Turen bød på meget nyt. Både ny viden fra hvad fødevareindustrien byder på lige nu samt nye kontaktskaber, som vi håber på et samarbejde med i den kommende fremtid.
Hos Foodjob Nordic stræber vi os altid efter, at holde os opdateret om hvad der sker på markedet.

Vi kunne i 2018 endnu engang præsentere os som stolte partnere i FoodTech Challenge & InnovateFood.dk – en begivenhed der er designet til at gøre ideer til virkelighed og tilbyder en unik platform til visualisering af forretningsudvikling, mærke din forretning og skabe nye synligheder og kontakter til vigtige interessenter i fødevareindustrien og videre.  De deltagende virksomheder er alle markedsledere inden for branchen, og hver leverede en realitetsudfordring af strategisk betydning for virksomheden. 10 hold bestående af 5 omhyggeligt udvalgte studerende med højt specialiseret viden skulle konkurrere om at udvikle nye forretningsmodeller, ideer og koncepter, der med succes kunne implementeres af de deltagende.

2018 blev også året, hvor vi samarbejdede med Agromek Fair. Og her var vi vært for den første nogensinde Agromek Student Challenge. En fire dags åben innovationskonkurrence med deltagelse af unge talentfulde studerende fra hele verden. 23 forskellige nationaliteter og 16 forskellige virksomheder deltog – og vi er stolte over så mange talentfulde unge og markedsledende virksomheder valgte at deltage i vores arrangement.

Ligesom i 2017 blev vi igen belønnet med titlen ”Gazelle 2018”. Vi vil gerne udtrykke vores oprigtige taknemmelighed for den tillid, som i har sat til os i 2018, og vi glæder os til at se, hvad 2019 vil bringe Foodjob Nordic.

Vi ser frem til at møde jer alle sammen i det nye år.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Foodjob Nordic ApS

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Danmark
Foodjob Nordic ApS

Send til en kollega

0.109