23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den nye generation af universale temperaturtransmittere

Baumer Group er en førende international producent og udvikler af procesinstrumentering, sensorer, encodere, og Vision udstyr. I Baumers Danske udviklingsafdeling, har vi videreudviklet på vores Flextop klassiker.

Den nye generation af universale temperaturtransmittere, FlexTop 2212 og 2222. Adskiller sig fra andre kommercielle produkter på markedet. Ved at have integreret USB port, automatisk kabelkompensering, og en hurtig sampling tid på mindre end 50 ms. Det gør transmitterne meget fleksible i deres applikationer, holder lagerbestanden nede og sparer omkostninger. Det integrerede interface muliggør enkel og direkte programmering, til enhver tid og overalt, uden behov for anvendelse af Baumer FlexProgrammer eller andre interfaces.

Kommunikation  og muligheder:

De digitale transmittere har 4 … 20 mA analog output, strømforsynes fra det eksisterende loop. Der ud over har FlexTop 2222 også HART kommunikation. Sensor input kan valgfrit konfigureres til RTD, T/C elementer, volt eller ampere indgang. Alt efter behov kan der vælges 2, 3 eller 4 leder input.

Overblik og hurtig installation:

Flerfarvet LED lys forenkler diagnosticering, og er en hjælp til fejlfinding. Automatisk kabelkompensering eliminerer komplicerede kalkulationer. Formindsker arbejdet med kalibrering og garanterer nøjagtige målinger, uanset længden af kabler. FlexTop 2212 og 2222 er forberedt til direkte sammenkobling med Baumers DFON display ved hjælp af UnitCom kabler.

Robust og Konvertibel, kan bruges i mange applikationer:

Transmitterne er indstøbt i silikone, der gør dem modstandsdygtige overfor fugtige miljøer. FlexToppene monteres med monteringsskruer med standard 33 mm afstand og trykfjedre, som garanterer pålidelig følerkontakt i DIN 43729-kompatible instrumenter.

Derfor er det muligt at monterer FlexTop 2212 og 2222 i applikationer med store temperaturskift og hvor der ofte rengøres. Den nye generation FlexTop 2212 og 2222 universal temperaturtransmitter er nemme at bruge, fleksible i drift og har vist sig overbevisende i selv krævende applikationer. Dermed får du en lettere betjening og programmering af instrumentet på anlægget.

Flere informationer på: www.baumer.com/FlexTop

 

Baumer A/S
Runetoften 19
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25275071
P nummer: 1003002520

Send til en kollega

0.031