23948sdkhjf

Martin Sørensen tildelt hædersmedalje

| Medlemsnyhed | Indrykket af DK EL ApS

22-årige Martin Sørensen fra Gårslev har aflagt svendeprøve som elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik.

EL-Fagets faglige udvalg har bedømt prøven som særdeles veludført, og som anerkendelse for fremragende faglig dygtighed er Martin Sørensen tildelt TEKNIQs hædersmedalje, og det var en tydelig stolt nyudlært svend, der modtog medaljen af adm. direktør i KL Automatik Lasse Larsen.

”Jeg er meget glad for og stolt af medaljen og ikke mindst, at jeg nu er udlært elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik. Det har været en spændende læretid i KL Automatik, hvor jeg fået et stort ansvar og mulighed for at prøve en masse forskellige ting og lave avancerede tekniske installationer. Uddannelsen til elektriker er meget andet end blot at sætte lamper op”, siger Martin Sørensen med et grin.

Martin Sørensen valgte i uddannelsesforløbet at specialisere sig styrings- og reguleringsteknik.

”Jeg synes, det er fedt at arbejde med el-installationer i industrien og særligt i fødevareproducerende virksomheder. Det er vores spidskompetence i KL Automatik, og det giver masser af faglige udfordringer at bygge, montere og drifte eksempelvis styretavler. Jeg kan bedst lide, når det ikke er 100 % standard. Det må gerne være avanceret og stille krav til min faglige viden”, understreger Martin Sørensen, der fortsætter sin lovende karriere i KL Automatik.

”KL Automatik er en god arbejdsplads med gode og dygtige kolleger, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte min udvikling her. Går andre unge mennesker med en idé om at blive elektriker, synes jeg, at de skal søge læreplads i KL Automatik, for man lærer en masse, får ansvar og udvikler sine skills”, siger Martin Sørensen.

Foruden hædersmedaljen modtog Martin Sørensen en gave af KL Automatik, ligesom Frank Pærhøi Jensen på vegne af personaleforeningen overrakte en gave til den nyudlærte svend.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DK EL ApS

Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Danmark
DK EL ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078