23948sdkhjf

Alfa Laval Nordic A/S indleder nyt strategisk samarbejde med Carsoe A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, har indgået strategisk samarbejde med Carsoe A/S, som pr. 1. december 2018 er udnævnt autoriseret servicepartner på Alfa Laval tankudstyr til føde- og drikkevareindustrien i Danmark.

Samarbejdet er indgået med det mål at give vores slutbrugere på det danske marked mulighed for at drage fordel af Carsoe A/S’s mangeårige ekspertise inden for service af tankudstyr med speciale i rørværker. Disse kompetencer vil kunne blive udnyttet af danske kunder via den lokale repræsentation.

 - Efter mange år hvor Carsoe og Alfa Laval har arbejdet tæt sammen som partnere på tankudstyr, er vi nu glade for at kunne tage vores partnerskab til et nyt niveau. Vi ser frem til samarbejdet med Carsoe, som fremover vil agere som autoriseret service partner på vores rørværker på det danske marked, siger Jesper Holm, Division Manager for Food & Water i Alfa Laval Nordic A/S. 

-Vi har arbejdet tæt sammen i mange år, og har haft et tæt dialog og den samme forståelse for at slutkunden skal altid være i fokus, og at skånsomhed, effektivitet og service står til grund for en god kuneoplevelse, fortsætter Jesper Holm, som ser mange muligheder for fremtidig synergi i samarbejdet. 

Morten Møller (th i foto), Area Sales Manager hos Alfa Laval Nordic, har kundeansvaret for Carsoe i Danmark og Norge siger: ”Jeg ser frem til et godt samarbejde i fremtiden, og glæder mig til at vores kunderne fremover vil få endnu bedre service takket være Carsoes teknikere, som nu er blevet uddannet i Alfa Lavals produkter og standarder.” 

Bent Larsen (tv i foto), teknisk direktør i Carsoe A/S siger: ”Vi har satset mange kræfter på at blive totalleverandør inden for liquid processing, for det gør det muligt for os at udbygge vores strategiske samarbejde med Alfa Laval, mejerierne og øvrige kunder med røreværker. Sammen med Alfa Laval stiller det os stærkt i forhold til en yderligere udvidelse af samarbejdet i andre lande end Danmark.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Send til en kollega

0.096