23948sdkhjf

RS Components lancerer en ny version af Arduino Uno Wi-Fi kort

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Arduino Uno Wi-Fi Rev2-kortet har mere processorkraft og giver ekstra sikkerhed ved brug af trådløs kommunikation.

Januar 2019 - RS Components (RS) lancerer et nyt Arduino-kort, der leveres med trådløs Wi-Fi-netværksfunktionalitet og mere processorkraft end tidligere ved at integrere en ny 8-bit mikroprocessor fra Microchip. 

Denne udgave - Rev2 - af det meget populære Arduino Uno Wi-Fi-kort er funktionelt set det samme som Arduino Uno Rev3, men med indbygget Wi-Fi, hvilket gør det nemt at oprette forbindelse til internettet og tilføje et indbygget IMU (Inertial Measurement Unit). Kortet, som leveres i Unos formfaktor på 68,6 x 53,4 mm, er baseret på den nye ATmega4809 8-bit processor fra Microchip, som integrerer 6 KB SRAM og 256 bytes EEPROM. 

Kortets indbyggede SoC-modul til trådløs kommunikation leveres med en integreret TCP/IP-protokolstak for at give adgang til Wi-Fi-netværk og kan fungere som et internet access point. Wi-Fi-forbindelsen er sikret via tilføjelsen af en ny ECC608-cryptochipaccelerator. 

Uno-kortet har 14 digitale indgange/udgange - hvoraf 6 kan bruges som PWM-udgange - og 6 analoge indgange. Andre funktioner omfatter en 16 MHz keramisk resonator, USB-tilslutning, en ICSP-konnektor, strømstik og reset-knap. En særdeles nyttig funktion i Uno er understøttelse af OTA-programmering (Over-The-Air), som muliggør overførslen af Arduino-sketch (softwareprogram) eller Wi-Fi-firmware.

Med "plug and play"-funktion er kortet hurtigt klar til brug efter tilslutning til en computer via et USB-kabel. Kortet kan forsynes med strøm via AC/DC-adapter eller batteri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125