23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avanceret immersionstank-ultralydsystem

FORCE Technology leverer avanceret inspektionsudstyr til det mexicanske stålvalseværk Frisa Forjados.

Hos Frisa Forjados er der stor fokus på kvaliteten af de leverede produkter. FORCE Technology har tidligere i samarbejde med Frisa Forjados udviklet skannere til automatiseret ultralydinspektion af stålringe, og det nyeste skud på stammen er en stor skræddersyet immersionstankskanner til ultralydsinspektion af store rørflanger til olieindustrien.

Kvalitetskravene til rørflangerne er særdeles høje, og en sådan kvalitet kan kun opnås ved hjælp af automatisk inspektion.

Inspektion fra alle vinkler
FORCE Technology har med udgangspunkt i nuværende inspektionsprocedurer skræddersyet en syv-akset immersionstankskanner, der muliggør ultralydinspektion fra alle overflader indvendigt og udvendigt på flangerne. Flangerne, der fremstilles i mange forskellige komplekse geometrier, skal skannes med 6 transducere, der optager i 6 forskellige retninger.

Skanneren og ultralyds-inspektionssystemet P-scan 4+ udfører inspektionen med samtlige transducere i alle retninger i én arbejdsgang, hvilket sparer tid, især hvis der er indikationer at udmåle og rapportere.

Det medfører mange fordele for Frisa Forjados:
- Kvaliteten bliver mærkbart forbedret, og selv små indikationer opdages og registreres automatisk af skannersystemet. Indikationer, der tidligere kunne være yderst vanskelige og tidskrævende at detektere og udmåle ved manuel ultralydskanning.
- En sidegevinst er den sparede inspektionstid. Ultralydskanningssystemet kan inspicere en rørflange hurtigt og effektivt, mens en manuel skanning kan være yderst tidskrævende, især når der er indikationer der skal opmåles og registreres.
- Arbejdsmiljøet forbedres drastisk, når der ikke længere er behov for de akavede stillinger, de manuelle operatører tidligere var nødt til at arbejde i.

FORCE Technology er naturligvis i stand til at tilpasse immersionstanken og undersøgelsesteknikken til alle rotationssymetriske emner, ligesom vi også har løsninger til ikke rotationssymetriske emner. Kun fantasien sætter grænser!

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047