23948sdkhjf

Kantpressere fra IP Maskiner A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Hos IP Maskiner er kantpresseren én af vores absolutte favoritmaskiner. Den udfører en simpel opgave, men selv det simple bliver smukt, når det gøres rigtigt. Vi har et lille, men nøje udvalgt sortiment af kantpressere fra Boschert-Gizelis.

G-Bend Plus

G-Bend er en kantpresse med en perfekt harmoni imellem styrke, fart, præcision og pris. G-Bend kan fås med arbejdslængder fra 2100mm op til 6100mm, og trykkraften i maskinen spænder fra 80 ton og op til 290 ton. Boschert-Gizelis' kantpressere skiller sig ud fra mængden med deres store arbejdsbagrum bagi maskinen, større hals (throat) for fleksibilitet og dobbelte kuglespindler for hurtigere maskincyklus. G-Bend Plus er en sublim kantpresse til pengene!

Electro Brake

100% elektrisk kantpressere som medfører op til 50% besparelser i driftomkostninger. Ingen olier og dermed stort set ingen vedholdelse. Electro Brake kan fås med en arbejdslængde fra 2100mm op til 4100mm, og trykkraften går fra 60 ton op til 200 ton. Med maskinens hurtigere igangsætning kan der opnås op til 35% hurtigere maskincyklus!

QuickBend

En perfekt kantpresse til virksomheder med behov for hurtigtgående og præcis bukning! QuickBend kommer med en arbejdslængde på 1000mm og 28 eller 56 ton i trykket, og kan have påmonteret siddeplads ved arbejdsbord med benplads under maskinen. Denne maskine har en markant hurtigere maskincyklus end regulære kantpressere, og QuickBend er dermed en perfekt match til virksomheder med behov for en intelligent designet, kompakt og lynhurtig kantpresse.

Med IP Maskinservice i ryggen er du altid godt dækket ind både før, under og efter installationen.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om vores kantpressere eller andre interessante maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.063