23948sdkhjf

Nyeste mejeriforskning på Mejeriforskningens Dag 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mælkeritidende I/S

Temaet for Mejeriforskningens Dag er "Stærkere sammen - mejeriforskning, der matcher fremtidens behov" og afholdes 27. marts 2019 for 5. gang for ca. 200 mejerifolk, følgeindustri og forskere.

Mejeriforskningens Dag 2019 byder på et stærkt program og et kig i krystalkuglen med overskriften "Stærkere sammen - mejeriforskning, der matcher fremtidens behov" og afholdes 27. marts 2019 på Hotel Legoland i Billund. Det er 5. gang at der samles ca. 200 mejerifolk, følgeindustri og forskere og frem til 20. januar 2019 er der 500 kr. at spare på deltagergebyret med early bird.

Programmet for 2019 byder på specialister fra ind- og udland til præsentation og diskussion af den nyeste forskning indenfor mejeriområdet. Der forventes tilstrømning fra vores nordiske nabolande med aktuelle indlæg som; bæredygtig produktion, mejeriprodukter i en globaliseret verden, fødevaredesign – fra molekylær interaktion til fantastisk spisekvalitet, sunde og ernæringsrigtige valg, digitalisering og automatisering og endelig fremtidens forbrugerkrav – og formand for Arla Foods, Jan Toft Nørgaard kickstarter det hele med hans bud på, hvordan branchen bliver endnu stærkere, når der arbejdes på tværs af værdikæden, sektorer og virksomheder.

Tour de Science
Mejeriforskningens Dag 2019 foregår på engelsk, byder på en nyskabelse i form af en ’tour de science’, hvor deltagerne på forskellige stationer blandt andet kan få indsigt i en række teknikker og metoder, som kan bruges til at beskrive produktkvalitet og fødevaresikkerhed, og hvor de kan blive klogere på ingrediensers og mejeriprodukters egenskaber. Det faglige program sluttes med en tilkøbs fælles middag med mulighed for at netværke med dagens deltagere.

Arrangørerne bag er Mejeribrugets ForskningsFond, Mejeriteknisk Selskab, Dansk Mejeriingeniør Forening, Foreningen af Mejeriledere og Funktionærer og Landbrug & Fødevarer, der glæder sig til at byde velkommen.

Program og tilmelding


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mælkeritidende I/S

Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Danmark
Mælkeritidende I/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08