23948sdkhjf

Vil du mestre markedet for plantebaserede fødevarer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Netværket Plant-Based Food Network er for dig, der vil mødes med andre virksomheder og videninstitutioner, der arbejder med plantebaserede fødevarer.

VIFU starter et netværk, der giver mulighed for at udveksle erfaringer, kortlægge samarbejdsmuligheder og indhente ny viden. Vi kan fx kigge på råvaregrundlaget, forbrugersegmentet og markedstendenser. Som medlem af netværket har du selv stor indflydelse på hvilke emner, der skal på dagsordenen.

I Danmark er der kun en spirende udnyttelse af potentialet i dette segment, men blandt forbrugerne er der en stigende efterspørgsel på vegetabilske fødevareprodukter. Derfor har vi startet netværket "Plant-Based Food Network" - for dig, der gerne vil udforske markedet for plantebaserede fødevarer.

Alle medlemmer af netværket og andre interesserede inviteres til kick-off møde, hvor du kan få indflydelse på netværket i fremtiden - hvordan vil du gerne være en del af det? 

Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær for Dansk Vegetarisk Forening, fortæller om, hvad der rører sig i Danmark omkring plantebaseret kost, og om hvordan udvikling er. 
Analysechef hos Coop, Lars Aarup, fortæller om Coops seneste analyse af, at andelen af danskere, der ønsker at skære ned på kødet, fortsat stiger. Faktisk ønsker halvdelen af danskerne at spise mindre kød. Du kan læse Coops analyse her

Som en ekstra bonus kan du til kick-off mødet høre mere om vores spændende netværkstur til USA, som du kan komme med på (31. marts - 5. april 2019). Vi besøger amerikanske virksomheder og andre organisationer med interesse og business inden for plantebaserede fødevarer. 

KICK-OFF MØDE den 30. januar 2019, kl. 15-18
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

SE INVITATIONEN OG PROGRAMMET HER. 

Tilmeld dig til Britt Sandvad, pra@vifu.net, tlf. 2225 4211 senest den 21. januar 2019. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Nupark 45, 2. sal
7500 Holstebro
Danmark
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Send til en kollega

0.112