23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Positionere og controllere med Ethernet interface

Industri 4.0 kræver integreret kommunikation på alle niveauer, helt op til feltudstyrsniveau

Som led i denne udvikling erstatter Industrial Ethernet gradvist traditionelle feltbusser. Dette gør sig især gældende inden for fødevareindustrien og i den, farmaceutiske og bioteknologiske industri, men det forekommer også i applikationer med vandbehandling af drikkevand og industrivand, eller i fyldeanlæg for drikkevarer, hvor operatøren skal overholde strenge krav om sporbarhed. Bürkert, der er pionér på området og på forkant med digitaliserede automationsløsninger, tilbyder nu flere typer positionere og proces controllere (type 8692 / 8693 og 8792 / 8793), med Industrial Ethernet og büS interface.

Understøtter EtherNet/IP, PROFINET og Modbus TCP
De nye positionere og controllere understøtter EtherNet/IP, PROFINET (Conformance Class B (CC-B)) og Modbus TCP. Protokollerne giver mulighed for omfattende diagnosefunktioner (f.eks. overvågning af grænseværdier og meddelelser i overensstemmelse med NAMUR NE107), og derved øges anlæggets tilgængelighed. Den integrerede to-ports switch giver mulighed for stjerne-, linje- og ring-topologier, og takket være MRP og DLR, sikres fail-safe kommunikation helt op på ventilniveau. Det integrerede büS interface kan sørge for effektiv kommunikation mellem de enkelte sensorer og aktuatorer ved hjælp af Bürkerts instrumentplatform (EDIP). Dette resulterer i hurtig networking for systemløsninger. Alle enheder i systemet kan parameteriseres og konfigureres ved hjælp af Bürkerts standard software ”COMMUNICATOR”.

Yderligere er de nye positionere og controllere optimeret, så de kan kombineres med Bürkert procesventilserie (ELEMENT), og åbner for en række kombinationsmuligheder med alle reguleringsventiltyper, også fra trejdeparts leverandører (billede 2). Bürkerts reguleringsventilserie ELEMENT inkluderer for eksempel kugle, skråsæde- og membranventiler med svejseender, flange, clamps med i lysninger op til DN100. Det omfattende program af komponenter giver således mulighed for at vælge det rette design til stort set alle applikationer, specielt fordi de nye positioners både kan monteres direkte på ventilen og remote, altså adskilt fra ventilen.

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.062