23948sdkhjf

Pladesakse fra IP Maskiner A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Pladesaksen er en vigtig del af rigtigt mange produktionslinjer. Hos IP Maskiner A/S har vi et lille, men velovervejet repræsentativ af konkurrencedygtige, innovative og prisvenlige pladesakse fra den tyske fusionsproducent; Boschert-Gizelis.

G-Cut:

G-Cut fra Boschert-Gizelis er en prisvenlig, konkurrencedygtig og veldesignet pladesaks. Disse sakse kan fås med arbejdslængde fra 2000mm og op til 6000mm, og med skærekapacitet fra 4mm helt op til 20mm tykke plader. G-Cut er en meget tilpasningsvenlig maskine med rig mulighed for personliggørelse ved eksempelvis retur-til-front-system, intelligente sikkerhedssystemer, opsamlingsskuffe under maskinen eller forskellige korrektionssystemer.

 Electro Cut:

Electro Cut er en 100% elektrisk version af ovenstående G-Cut. Med en elektrisk maskine er der store besparelser at hente - op til 50% færre omkostninger i driften og et absolut minimumsbehov for vedligeholdelse. Boschert-Gizelis har til deres Electro Cut udviklet og patenteret et innovativt trykfordelingssystem, som medfører bedre udnyttelse af maskinens kraft, hurtigere igangssætning og mindre slitage på maskinens komponenter. Lang levetid og effektivt arbejde! Samme muligheder for ekstraudstyr som ved G-Cut.

 Hjørneklipper LB12:

LB12 fra Boschert er en absolut klassiker - hjørneklipperen der kører 20 år uden afbrydelse. Kompakt opbygning, stabil kontruktion og skarp i skæret. Hjørneklippere fra Boschert kommer i mange forskellige udgaver med fikserede vinkler, justerbare vinkler, tilhørende lokkestempel osv. LB12 var én af de første maskiner Boschert nogensinde producerede - og der har ikke været behov for ændringer i kontruktionen siden starten. Tysk kram der bare fungerer!

Foretrækker du at skære med fiberlaser eller plasma, har vi naturligvis også et stærkt udvalg indenfor disse områder: IP Maskiners sortiment

IP Maskiner ønsker god weekend!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126