23948sdkhjf

Nye koordinationstabeller til 3VA-serien fra Siemens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S - Industry

Få det optimale ud af din maksimalafbryder med koordinationstabeller

Koordinationstabeller er vigtige for brugen af maksimalafbrydere, da de ofte indgår i applikationer sammen med andre komponenter. Rækken af koordinationstabeller er blevet udvidet til 3VA-serien. Vi har i Siemens et bredt udvalg af både back-up og selektivitetstabeller til komponenter som automatsikringer, fejlstrømsafbrydere, motorværn m.m.

Selektivitetstabeller med 3VA-serien findes i kombination med mange forskellige komponenter, bl.a.:

3WL ACBs – 3VA MCCBs
3VA MCCBs – 3VA MCCBs
3VA MCCBs – 5SY MCBs
3VA MCCBs – 3RV MMS
Selektivitetstabeller giver ikke den fulde sandhed, men en indikation af om selektivitet er muligt at opnå. For maksimalafbrydere gælder stadig, at de skal indstilles korrekt for at opnå selektivitet. Vores gratis software Simaris Design eller Simaris Curves kan hjælpe med at dokumentere dette.

Modsat selektivitetstabeller findes back-up tabeller, tabeller som angiver, hvordan to eller flere komponenter kan ”hjælpe” hinanden til en højere kortslutningsbrydeevne. Back-up tabeller findes også mellem en række forskellige komponenter:

3VA MCCBs – 3VA MCCBs
3VA MCCBs – 5SY MCBs
3VA MCCBs – 5SV3 RCCBs – 5SY MCBs
Som noget nyt har vi også back-up tabeller, hvor 5SV3 fejlstrømsafbrydere indgår. Det er en koordination, hvor der er monteret en 3VA maksimalafbryder foran fejlstrømsafbryderen og 5SY automatsikringer efter.

 www.siemens.dk/icp

Få mere information på www.siemens.com/simaris

Eller kontakt Technology Specialist Allan Pedersen

Hold dig opdateret - tilmeld dig Siemens nyhedsbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: www.siemens.dk/installatørnyt

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S - Industry

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S - Industry

Send til en kollega

0.12