23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kvalitetschef og øget fokus på digitalisering hos Fipros

Fipros har travlt, heldigvis, og derfor har vi behov for at styrke vores organisation med ekstra ressourcer.

Fipros har i de sidste år fokuseret på digitaliseringen af processer og procedurer. Derfor vil vores nuværende Kvalitets- og IT-chef, Christian Møller Sørensen, d. 1. februar overgå fuldtids til denne opgave i rollen som Digitaliseringschef. Vi mener der fortsat er en masse uudnyttet potentiale og spændende løsninger, der skal implementeres som en del af vores definerede ledelsesprioriteringer. Vi ser det som en kontinuerlig process for hele tiden at være på forkant med kvalitet og optimering.

Som erstatning for Christian tiltrådte Brit Schmidt Sørensen d. 1. februar som Kvalitetschef. Brit har mange års relevant erfaring fra Arla Foods, DS Smith Packaging og Döhler, og hun har dermed en stærk baggrund til at løfte vores kvalitetsudvikling og -sikring til et endnu højere niveau. Kvalitetsrelateret spørgsmål kan derfor stiles til brit.soerensen@fipros.dk.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, og glæder os til at yde jer en god service med denne styrkelse af vores team. Som altid, kan I læse mere på Fipros.dk.

Fipros tilbyder lønarbejde indenfor pulverproduktion og flydende levnedsmidler. Konkurrencedygtige priser og fortrolig behandling af vore kunders oplysninger og recepter. ”Udelukkende lønarbejde” - fordi vi ikke markedsfører varer og således ikke konkurrerer med vore kunder.

FIPROS A/S
Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14252398
P nummer: 1004136702

Kontaktperson

Conny Twisttmann
Adm. direktør
+45 29 48 44 37 conny@fipros.dk

Send til en kollega

0.047