23948sdkhjf

Opgraderede fittings opfylder dine hygiejnebehov og sikrer den bedst mulige korrosionsbestandighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

VIDSTE DU, AT MERE END 90% af kontaktfladerne i en hygiejnisk produktionslinje kommer fra rør og fittings? Læs videre for at finde ud af, hvordan Alfa Laval fittings kan hjælpe dig med at opfylde dine hygiejnebehov.

Med sine glatte, sømløse indersider og sikre, selvjusterende samlinger er Alfa Lavals omfattende sortiment af DIN-rør og -fittings særligt konstrueret til procesapplikationer til fødevarer, mejeri, drikkevarer, personal care og pharma/biotek.

Alle produkter opfylder ISO 9001- og ISO 14001-standarderne, som definerer kravene til henholdsvis kvalitetsstyringssystem og miljøstyringssystem.

Sortimentet omfatter unioner, clamp fittings, flanger, bøjninger, T-stykker, overgangsstykker og rør, der sikrer den bedste korrosionsbestandighed, så du kan have ro i sindet. Dimensionel nøjagtighed og strukturel integritet gør dem nemme at installere. Alle vores DIN-fittings opfylder standarderne for 11851/11853/11864-normerne.

Alfa Laval bestræber sig altid på at give kunderne den bedste oplevelse. Dette omfatter nemt indkøb og global tilgængelighed, hvilket betyder, at du kan få fittings leveret, hvor og når du har brug for dem. Efter anmodning fra kunderne har vi også opgraderet fremtoningen af produkternes overflade for at sikre, at produkterne i sortimentet har et ensartet udseende og præg.

Rørene er fremstillet i henhold til Alfa Lavals strenge specifikationer, hvilket gør, at de passer perfekt til vore fittings. Alle produkter er mærket med en stregkode, produktinformation og fremstillingsdato. Dette gør det nemt at identificere dem og sikrer, at produktet ankommer til stedet i en ren og orbital svejsetilstand.

På produktet har vi lasermærket alle nødvendige oplysninger som f.eks. varmenummer, dimensioner, overflade, materiale og oprindelsesland.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099