23948sdkhjf

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af AxFlow A/S

Designet til at opfylde de høje krav, som moderne arbejdsmiljø og maskinoperatører kræver

VS 7-22 Serien (7.5-22kW) med variabel hastighed
Designet til at opfylde de høje krav, som moderne arbejdsmiljø og maskinoperatører kræver. De remdrevne VS 7-22 kompressorer er ekstremt energieffektive, stille, pålidelige og nemme at bruge. De har lang levetid og leverer optimal luftkvalitet. Basis modellen af VS 7-22 kompressorerne kan udstyres med optioner så de opfylder selv de skrappeste krav til et fleksibel kompressoranlæg.

VS 23-29 Series (22 - 30 kW) med variabel hastighed
[/b]Udviklet som direkte reaktion på markedets krav, de nye VS 23-29 kompressorer introducerer en række nye kompressorstørrelser til Gardner Denvers udvalg. Det betyder, at kunderne nu kan vælge den optimale kompressor størrelse til deres applikation. Herved forbedres anlæggets effektivitet og energiforbruget og cost of ownership reduceres.

VS 30-132 Serien (30-132kW) med variabel hastighed
VS 30-132 serien er specielt designet til at imødekomme kravene til kontinuerlig 24-timers brug og absolut oppetid, som det kræves i kritiske industrielle processer.

Superb fleksibilitet er standard med VS-serien. Kompressoren har et bredt ydelsesområde og er udstyret med markedets hurtigste reaktion på ændringer i luft efterspørgslen.

Se mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AxFlow A/S

Kong Svends Vej 65A
2765 Smørum
Danmark
AxFlow A/S

Send til en kollega

0.176