23948sdkhjf

Vejetekniske løsninger til fødevarebranchen i høj teknisk standard

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fisker Skanderborg A/S

Höfelmeyer er Fisker Skanderborgs tyske leverandør af vejetekniske løsninger til fødevarebranchen. Sammen tilbyder vi løsninger i den højeste tekniske standard indenfor vejning – uafhængigt af anvendelsesområde og miljø.

Höfelmeyer har mere end 30 års erfaring og sammen tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsløsninger – lige fra gulvvægte til højhastigheds-checkvægte og prismærkningsanlæg.

 Se et lille udvalg af produkterne her:

Gulvvægt til afvejning af kar, paller m.m.
Gulvvægten fås i mange varianter til fx gennemkørsel eller med endestop. Den har en kompakt, rustfri konstruktion med en bygget højde på kun 25 eller 35mm.

Vejesystem i rustfri stål til fx Vemag vogne
Vejesystemet er udviklet til 200 liter standardvogne. Det er opbygget i en kraftig konstruktion med pneumatisk løft af vognene og IP68 tæthedsgrad.

Checkvægt / prismærkningsanlæg
Disse vægte sikrer den korrekte vægt i de enkelte pakker, og giver overblik og gennemskuelighed i produktio¬nen. Det er muligt at kombinere med etiketpåsætning til prismærkning af de enkelte pakker.

Med checkvægten følger en software, som netop er udviklet til at sikre en hurtig og enkel drift gennem høj brugervenlighed. Både data og vejledninger vises tydeligt på betjeningspanelet. Det giver nem adgang til overskuelige statistikker om produkt, batch, skift og alarmer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fisker Skanderborg A/S

Niels Bohrs Vej 16
8660 Skanderborg
Danmark
Fisker Skanderborg A/S

Send til en kollega

0.094