23948sdkhjf

Plasmaskærere fra IP Maskiner A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Hos IP Maskiner A/S er hovedleverandørene af plasmaskærere italienske FICEP og tyske Boschert. I følgende afsnit introduceres der til 3 udvalgte plasmaskærere. Disse maskiner er udvalgt grundet deres alsidighed og tilpasningsvenlighed.

FICEP Gemini:

Gemini er en portal-formet station til skæring og boring i metalplader, og kan bearbejde store størrelser og tykkelser med uovertruffen præcision. Maskinen kan udstyres til at udføre henholdsvis plasmaskæring, oxygenskæring, boring, fræsning, tapping, undersænkning, skribering og skrå plasmaskæring.Gemini benytter FICEPs innovative teknologi og optimal sammenhæng mellem det horisontale arbejdsområde og udsugning af udstødningsdampe. Skærebænken er specielt designet til at garantere stabil positionering og modtager samtidig overskydende udstødning for det bedst mulige arbejdsmiljø. Maskinens kraftige plasmakilde kan skære plader med en tykkelse på op til 80mm. Gemini kan udstyres med op til 3 oxygen-skærehoveder, for effektiv bearbejdning af alle dine produktionsbehov. Derudover kan maskinen have enten 1 eller 2 plasma-skærehoveder velegnet til både lige og skrå plasmaskæring.

FICEP Kronos:

Kronos er en gantry-formet station til termisk skæring i metalplader, og kan bearbejde enorme størrelser og tykkelser med uovertruffen præcision. Maskinen kan udstyres med op til 4 oxygen-skærehoveder, for effektiv bearbejdning af alle dine produktionsbehov. Derudover kan maskinen have enten 1 eller 2 plasma-skærehoveder velegnet til både lige og skrå skæring - og plasmateknologien leveres af den anerkendte producent, Hypertherm. Med sin plasmakilde kan Kronos skære i pladetykkelser på op til 80mm, og udstyres maskinen med oxygen-skærehoved kan den gå op til 150mm i pladetykkelse. Kronos produceres og tilpasses til netop dine størrelsesbehov, hvormed maskinen kan potentielt håndtere plader på op til 3000x24000mm - nogle ordentlige emner!

Boschert ErgoCut:

ErgoCut fra tyske Boschert er en kraftig og præcis plasmaskærer til plader med en tykkelse på op til 50mm. Boscherts maskiner er kendt for deres effektivitet, pålidelighed, lange levetid og prisvenlighed. Maskinen er udstyret med et sofistikeret lineært guiding-system med 5 aksers CNC-kontrolsystem. Med "dynamic drive"-systemet sikres en hurtig positioneringshastigheden på hele 50mm/sek. Plasmateknologien leveres af den globalt anerkendte producent - Hypertherm. Hastigheden på skærehovedet kan justeres fra 3,5mm/sek. helt op til 130mm/sek., og kan dermed tilpasses netop dine produktionsbehov.  

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om vores plasmaskærere eller andre interessante maskiner.

God weekend!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.094