23948sdkhjf

Komplette løsninger fra én leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På IFFA 2019 præsenterer MULTIVAC komplette løsninger til forædling og pakning af kød- og pølsevarer. Derudover er bæredygtige pakkeløsninger og digitalisering bland fokuspunkterne på messen.

MULTIVAC deltager under sloganet “The DNA of Better Packaging and Processing”. Ét fokusområde vil være komplette løsninger til slicing og pakning af kød- og pølsevarer. MULTIVACs ekspertise inden for slicing og portionering samt forskellige løsninger på effektiv forbindelse af skæresystemer til efterfølgende pakkemaskiner vises i form af flere fuldautomatiske linier. Særlig opmærksomhed er rettet mod effektiv og skånsom overførsel af de slicede varer til den enkelte pakke. Her tilbyder MULTIVAC forskellige banebrydende løsninger. Desuden er løsninger til mærkning, inspektion, og pakning i kartoner integreret i pakkelinierne.

MULTIVAC forventer stor interesse for bæredygtige pakkeløsninger. En bred vifte af koncepter, som bidrager til reduktion af materialeforbruget samt pakkekoncepter, der imødekommer kravene til genanvendelighed, udstilles. Et eksempel er MULTIVAC PaperBoard programmet, som udgøres af et bredt sortiment af materialer til produktion af MAP og vakuum-skinpakker på dybtrækningsmaskiner og traysealere.

MULTIVAC demonstrerer MultiFreshTM teknologien til fremstilling af vakuum-skinpakker på en komplet dybtrækningslinie og en kompakt traysealer, der ligeledes er udstyret med etiketteringssystem til påsætning af salgsfremmeetiketter på pakkerne.

Desuden vises et omfattende program af etiketterings- og kvalitetskontrolsystemer. Vigtigst er anlægget med direkte printsystemer og løsninger til effektiv wrap-around-etikettering på en lang række pakker, som MULTIVAC markedsfører under brandnavnet full wrap labelling.

På en anden stand i hal 12 udstilles et bredt sortiment af kompakte kammermaskiner til mindre producenter. Live demonstrationer af de nyeste slicere og portioneringsenheder finder sted i MULTIVAC teltet uden for hal 11.

 

Mød Multivac A/S til IFFA på stand Hal 11.1, stand B11.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.097