23948sdkhjf

Intego køber op på Sjælland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Intego A/S

Den landsdækkende tekniske servicepartner Intego A/S overtager nu aktiviteterne i Fini-El ApS i Greve og understøtter dermed sin vækststrategi om en styrket tilstedeværelse på Sjælland.

Intego køber op på Sjælland
Den landsdækkende tekniske servicepartner Intego A/S overtager nu aktiviteterne i Fini-El ApS i Greve og understøtter dermed sin vækststrategi om en styrket tilstedeværelse på Sjælland. Med opkøbet overtager Intego 50 medarbejdere og runder dermed 800 medarbejdere på landsplan.

Med virkning fra 1. februar 2019 måned overtager den landsdækkende tekniske servicepartner Intego aktiviteterne i installationsvirksomheden Fini El-Installation i Greve. De nuværende 50 medarbejdere fortsætter i Intego. Der er dermed tale om en markant styrkelse af virksomhedens sjællandske setup, og det glæder adm. direktør i Intego Jens Frost Mikkelsen.

- Vi har længe været på udkig efter den rette mulighed for at styrke vores position på Sjælland, og vi er meget glade for, at vi nu er lykkedes med at nå til enighed med ejerne af Fini-el om overtagelsen af virksomheden. Vi har overtaget en stærk forretning med sunde værdier, erfarne og veluddannede medarbejdere, interessante kunder og ikke mindst med stærke evner inden for service, projekter, ABA og termografi, der kan være med at udvikle vores kompetencepalette, fortæller han.

Planen er at integrere Fini-El i Integos eksisterende sjællandske afdeling, Intego København, som dermed kommer til at tælle hele 70 medarbejdere. Derfor er virksomheden lige nu på udkig efter en ny fælles lokal lokation, som inden for seks måneder skal udgøre den nye og større afdeling.

- Det er vigtigt, at vi finder en lokation med plads til vækst, så Intego København bliver en markant spiller på det sjællandske marked. Vi ser et stort potentiale i at komme tættere på de sjællandske erhvervs- og industri kunder og med den nye og styrkede afdeling, får vi et rigtig fornuftigt udgangspunkt, siger Jens Frost Mikkelsen.

Fini-El har gennem de senere år været ejet af de tidligere ansatte Thomas Østerbye og Jesper Sørensen, der glæder sig over de nye perspektiver, som overtagelsen bringer:

- Vi har siden 2015 arbejdet hårdt for at fremtidssikre virksomheden og ikke mindst udvikle forretningen yderligere, og vi ser meget frem til at se det forløst i den nye, store Intego København-afdeling. Med Integos landsdækkende og specialiserede setup i ryggen, tror vi på, at det kan lykkedes, fortæller Thomas Østerbye og fortsætter:

- Vi har mærket, at det i stigende grad er afgørende at have kompetencer og kapacitet, og samtidig ser vi ind i et begyndende generationsskifte i virksomheden, så da Intego meldte sig som interesserede købere, vurderede Jesper Sørensen og jeg, at tiden var inde til at foretage et vigtigt tilvalg. Det var vigtigt for os, at Intego er en sympatisk virksomhed med en god kultur og værdier som passer godt til vores måde at gribe hverdagen an på både eksternt og internt.

Opkøbet understøtter Integos ambitiøse vækststrategi, der i sidste regnskabsår udmøntede sig i en omsætning på 640 millioner kroner svarende til en vækst på cirka 35 procent sammenlignet med 2014/2015-regnskabet. Med integrationen af Fini-els aktiviteter runder virksomheden 800 kompetente medarbejdere.

- Vi er vækstet rigtig meget gennem de seneste år, og vækst er afgørende for vores strategi om at være en landsdækkende teknisk servicepartner, der dækker alle de behov, som kundernes tekniske afdelinger måtte have. Det gælder lige fra mekanisk service og automation til industriel IT og el-teknisk arbejde. Vi skal formå at udvikle tætte og langvarige kunderelationer, hvor vi tilbyder en holistisk rådgivning om kundens drift og udviklingspotentiale, og her har det været vigtigt for os at komme endnu tættere på de sjællandske virksomheder, og det kommer vi nu, siger Jens Frost Mikkelsen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
• Adm. direktør Jens Frost Mikkelsen, Intego A/S, tlf. 9936 4000, mobil 2321 2050 samt jfm@intego.dk.
• Presseservice (herunder foto, tekst, kontakt mv.): Publicity, Steffen Mogensen, tlf. dir. 28 45 46 65 steffen@publicity.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Intego A/S

Blytækkervej 3
9000 Aalborg
Danmark
Intego A/S

Send til en kollega

0.265